Για όλα στη Νύχτα και αποκαλύψεις : Το «παιχνίδι» σε Αθήνα-Πάτρα! Ποιοι ξεχωρίζουν και ο σάκος με τα εκατομμύρια –Από την ραδιοφωνική εκπομπή του Χρήστου Βερνανελάκη και του Απόστολου Αναστασόπουλου, και το καινούργιο «Peloponnisos FM 104.1»..Κάθε Παρασκευή στις 2 και μισή το μεσημέρι, στη παρέα τους ο Ηλίας Τσίπας, μη το χάσετε

Χρήστος Βερνανελάκης και Απόστολος Αναστασόπουλος. Στην μεσημβρινή εκπομπή τους (13:00-15:00). Στο «Peloponnisos FM 104.1». Στο ραδιοφωνικό σταθμό, της διαχρονικά δυνατής εφημερίδας «Πελοποννήσου», που πριν λίγες μέρες ξεκίνησε το ταξίδι του. Λες ότι καλύτερη υποδοχή, από αυτή που επιφύλαξαν στον Ηλία Τσίπα, δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Και δεν είναι τι είναι αυτά που λες, ρε. Δεν είναι είναι καθόλου από άλλο πλανήτη, τι χοντρομαλακίες, φτάνει η ανοησία. Αλλά η αλήθεια είναι. Στην 16λεπτη κουβέντα, που εξελίχθηκε, η νύχτα, και φυσικά, είχε την τιμητική της.

– Πως κατάφερε να «χωθεί» τόσο πολύ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

– Οι λεπτές ισορροπίες των παρεξηγήσεων.

– Γύρισε το λαϊκό που όλοι αγαπήσαμε.

– Τραπέζι στο Αργυρός-Ρουβάς, στο Teatro, του Κώστα Μπερτάκη. Από Φλεβάρη και αν.

-Η Πάτρα «αναστήθηκε». Γιατί όλοι έβαλαν βαθιά το χέρι στη τσέπη και η ιδιάζουσα περίπτωση Λου.

Εδώ όλη η συζήτηση :

Κρατηθείτε συντονισμένοι, κάθε Παρασκευή, ώρα δύο και μισή το μεσημέρι! Στην απολαυστική ερτζιανή συντροφιά του Χρήστου και του Απόστολου, μπαίνει ο Ηλίας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.