Έχουμε και εμείς την Κιμ Καρντάσιαν της … Ελλάδας

Ποια είναι η εκτίμηση σου για το κορίτσι της φωτογραφίας; Ζητάω τη γνώμη σου για τα «προσόντα» της. Περιμένω να μου την περιγράψεις, αυτό που βλέπεις μπροστά σου. Δηλαδή, το ύφος, τα μάτια της, αν εκφράζουν την πλούσια ενέργεια της, σ’ ό,τι καταπιαστεί. Τα σαρκώδη χείλη της, το υπερπλούσιο στήθος της, το μέρος του προσώπου της, αν έχει χτυπήσει τατουάζ στο κορμί της. Αν είσαι και εσύ οπαδός, από αυτούς τους χιλιάδες που την ακολουθούν στο Instagran. Συμπεράσματα από τον τρόπο που περπατάει. Αν βγάζεις. Τα οπίσθια της, που βλέποντας τα, περιμένω να μου πεις, φέρνουν σε Κιμ Καρντάσιαν.

Ξεκάθαρο πως δεν υπάρχουν πολλές άλλες να στήνονται – όπως στήνεται αυτή- μπροστά στο φακό. Έχει να σου πει πολλά, και όχι απαραίτητα να σε προκαλέσει. Δεν είναι να την δεις μόνο σαν αντικείμενο σεξουαλικού πόθου. Και σεξουαλικής φαντασίωσης. Την βλέπεις καλύτερα και σε κερδίζει και με άλλα. Στέκομαι στο χιούμορ και στην επαγγελματική της εξέλιξη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να αναφέρω το όνομα της. ‘Έχει σημασία. Χαρά Καμενίδου. Θα την θυμάστε όταν ήταν στην θρυλική εκπομπή του Θρυλικού Γιώργου Γεωργίου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή της είναι από την πανέμορφη Κέρκυρα, που αποτελεί και τον αγαπημένο της προορισμό τα καλοκαίρια. Στα 16 της ανακάλυψε τον μαγικό κόσμο του θεάτρου, με το οποίο ασχολήθηκε παράλληλα με το σχολείο, αλλά και στη συνέχεια σπουδάζοντας το αντικείμενο. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με το ραδιόφωνο και τα τελευταία χρόνια παίζει μουσική σε μαγαζιά ως dj. Σπουδές: Υποκριτικής. Στόχος-Φιλοδοξίες: Να ξεπερνάει συνέχεια τον εαυτό της και να κάνει όσο το δυνατόν πιο πλούσιο το βιογραφικό της. Καλή συνήθεια: Το πρωινό περπάτημα με τον σκύλο της. Κακή συνήθεια: Τα σουβλάκια! Το δυνατό σημείο της : Η φαντασία της. Ποντάρει σε αυτό το αυτού της.

Περιμένω την Χαρά Καμενίδου, να ανέβει και άλλο επίπεδο. Έρχεται! Την ετοιμάζουν… Όταν τελειώσει το κτίσιμο, τότε θα κάνουμε τη σύγκριση. Και όλοι θα δούμε τη σκόνη που θα φάνε οι άλλες από την δική μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.