Στο ζωή, βέβαια, υπάρχουν κι άλλοι πειρασμοί, εκτός από τα παίζουμε τυχερά παιχνίδια. Και επειδή κάτι τέτοιες μέρες, πράγματι υπάρχουν κι άλλοι πειρασμοοί, παίζουν και οι λουκουμάδες. Βέβαια, κουβαλάνε τη δική τους αλήθεια. Αποτελούν το γλυκό πειρασμό πολλών. Εξάλλου, ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί στη θέα αυτής της γλυκιάς αμαρτίας.
Μία μερίδα από τους τραγανούς λουκουμάδες αποδίδει 414 θερμίδες και παράλληλα θα καλύψει περίπου το 19% των ημερήσιων αναγκών σας σε φυτικές ίνες.
Επίσης, θα σας εφοδιάσει με ικανοποιητικές ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχείων, όπως μαγνήσιο, χαλκό και μαγγάνιο.
Και που θα τα βρούμε στην Πάτρα; Lookumades. Ανακοίνωσε την νέα του τοποθεσία. Στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα.






Διαβάστε επίσης : Αν επιμείνουμε στην επιμονή και υπομονή με σκοπό, καλό είναι να αναφέρουμε το Tulum

