Αν επιμείνουμε στην επιμονή και υπομονή με σκοπό, καλό είναι να αναφέρουμε το Tulum

Πρώτη εμφάνιση του Liva K στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο μαγαζί στολίδι των Υψηλών Αλωνίων, το Tulum Uptown, πριν από λίγες ημέρες. Άμα δε τον ξέρετε, να το μάθετε. Ο συγκεκριμένος DJ της house ηλεκτρονικής μουσικής, δεν είναι ακόμη ένας. Θεωρείται στους πιο επιδραστικούς της κατηγορίας του. Τον βλέπουμε σε όλο τον κόσμο. Σε περιοδείες, συναυλίες, όπου μπορείτε να φανταστείτε: Κύπρος, Δομινικανή Δημοκρατία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία, etc. Ακολουθήστε τον στο Insta.

Τελικά; Πέτυχε το event. Άφησε το θόρυβο του να κυκλοφορεί παντού στα social media, στο κόσμο της τεχνολογίας, που πρώτον, η εικόνα είναι ο πρωταθλητής. Και δεύτερον, επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό, διαμορφώνει τις τάσεις. Τα κατάφερε με το παραπάνω το Tulum. Το πιο βαρβάτα βράδυ από την ημέρα που ήρθε στα Ψηλά Αλώνια, πέρυσι τέτοιες μέρες ήταν, πως πέρασε ο καιρός…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βιώνεις την υπαρξιακή του δικαίωση όταν γίνεσαι αποδεκτός, και σε τέτοιες εποχές. Και μετά τον χαμό του Liva K, που ακόμη παραμιλάνε, φέρνει τον Dj Dexx από το Butterfly 88 του Γιγουρτάκη. Κυριακή στις 21:00. Με αφορμή το ένας χρόνος Tulum Uptown.

Γεννήθηκε τον Μάιο του 1988 και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα χορευτικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα, μερικά από αυτά είναι: Dybbuk (Αθήνα), Μύλος (Χανιά), Barrage (Ζάκυνθος) και πολλά άλλα.

Ο Dexx είναι ο δημιουργός της σειράς πάρτι «Deflect», που κατατάσσεται στην κορυφή των χορευτικών πάρτι στην Κρήτη, με οικοδεσπότη την Cabana Mare (Χανιά).

Η Μουσική Παραγωγή παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία του, καθώς έχει δημιουργήσει αρκετά πρωτότυπα κομμάτια για δίσκους “Wired”, δίσκους “Bosom”, δίσκους “Go Deeva” και άλλες τεράστιες δισκογραφικές. Η μουσική παραγωγή, καθώς και η εκτέλεση DJ είναι τα 2 στοιχεία που τον συνδέουν με λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής από όλο τον κόσμο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.