Στη φωτιά να καεί πετάει ο Τσίπρας την..Ρένα!

Τρεις οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Αττικής. Οι εξής δύο, ο Πατούλης από ΝΔ και ο πρώην περιφερειάρχης Σγουρός του πρώην ΠΑΣΟΚ. Η περιφερειάρχισσα από τον Μάιο του 2014 κυρία Ρένα Δούρου, σύμφωνα με τα κόζα δεν έχει τύχη να περάσει στο β’ γύρο.

Ο Σγουρός, πετυχημένος περιφερειάρχης, έχασε στις προηγούμενες εκλογές από την συντρόφισσα Δούρου, ο ορισμός της αποτυχίας. Με τις ατέλειωτες δικαιολογίες της. Αποτυχημένη η κουλτουριάρα, κι όχι μόνον λόγω της ”απουσίας” της στις καταστροφές στην Μάντρα και το Μάτι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το κορίτσι είχε βλέψεις για υψηλά. Να αντικαταστήσει τον Τσίπρα στην αρχηγία του Σύριζα. Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει άλλος να αμφισβητήσει τον Αλέξη μας. Η απόφαση να δοθεί το χρίσμα πάλι στην 44χρονη Δούρου ερμηνεύεται «Να τελειώνουμε μαζί της». Η εκλογική ήττα θα της κόψει κάθε τσαμπουκά και θα την βγάλει από το παιχνίδι.

Ο 57χρονος γιατρός Γιώργος Πατούλης είναι παγκόσμια περίπτωση. Έχει κατέβει 54 φορές υποψήφιος σε εκλογές και κέρδισε 54 φορές! Παγκόσμιο ρεκόρ. Ένας τίποτας όπου παίζει, ως δήμαρχος, ως συνδικαλιστής, κερδίζει. Ο 65χρονος Θεσσαλονικιός Σγουρός, κάποτε πρόεδρος της χρυσής εποχής της άρσης βαρών, με τους ελληνοποιημένους Αλβανούς, ποντάρει στον ΄β γύρο.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.