Στάση ευθύνης!

Παναγιώτης Βασιλειάδης - Πέτρος Ιακωβίδης

Να, η πιο βαριά κουβέντα. Κάντε στην πάντα όλοι, ακυρώστε τα πάντα, οποιαδήποτε μπίζνα και αν είστε αποτυχημένα ή επιτυχημένα μέσα και σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Γιατί μεγάλες εστίες φωτιάς σε πολλές περιοχές. Η επίθεση που δεχόμαστε είναι ασύμμετρη, σαν να δεχόμασταν τρομοκρατική επίθεση.

Ποιο είναι το πρόβλημα της στάσης ευθύνης; Την γράφουν στους πισινούς τους, λέω για κάποιους. Την αλήθεια, δηλαδή. Την πραγματικότητα. Δεν την τηρούν. Την αγνοούν. Αν τηρούσαν την στάση ευθύνης, τότε θα κατέβαζαν ρολά όλα τα μαγαζιά που πουλάνε ποτό, τραγουδιστές, ντιριντάχτα, ξεσάλωμα, φλερτ, χαμογελάκια, κι άλλα τέτοια περίεργα και απίθανα, στην υπάρχουσα κατάσταση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν χρειάζεται ο κάργα προβληματισμός για να γίνει αντιληπτό ότι όποιος έχει αίμα, έχει και ελληνική καρδιά, θα έκανε αυτό που ο έκανε ο επιχειρηματίας της νύκτας, Παναγιώτης Βασιλειάδης και ο τραγουδιστής που θα είχε για σήμερα στο μαγαζί του, στην Πάτρα. Ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αυτές τις δύσκολες ωρες που καίγεται όλη η ΕΛΛΑΔΑ ,συνάνθρωποι μας δοκιμάζονται, περιουσιες καταστρέφονται η σκέψη μας είναι σε όλους ΕΣΑΣ!!! Από σεβασμό και μόνο αποφασίσαμε από κοινού με τον ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΙΔΗ να ακυρωσουμε το σημερινό event. Με την ευχή όλο αυτό το διάστημα να βοηθήσουμε όλοι ΟΠΩΣ και ΟΣΟ μπορούμε....!!! Καλή δύναμη σε όλους!!!"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.