Δεν σταματάει να ανοίγει δουλειές, να δίνει μεροκάματα

Κερδίζει λεφτά από μια δουλειά και τα πακέτα δεν τα κάνει στην άκρη, δεν τα παρκάρει. Αλλά τι τα κάνει ; Τα ποντάρει, τα τζογγάρει, τα επενδύει σε μια άλλη δουλειά. Ψαγμένα. Μελετημένα. Όχι κουρουρού μπουγάτσα. Και αυτό γίνεται ξανά και ξανά. Δεν σταματάει να γίνεται. Αυτό δεν είναι επενδύω για να κονομάω, είναι όραμα. Και μας λείπει πολύ, πάρα πολύ, πέρα για πέρα. Αυτά σε εποχές προπολεμικές. Σήμερα έχουμε γεμίσει από ουρανοκατέβατους.

Πάλι καλά που έστω στα Τρίκαλα, βλέπουμε τύπους και ομάδες, που παίρνουν στα σοβαρά την δουλειά τους. Υπάρχουν ακόμα οι εξαιρέσεις, τα περιθώρια να τους μιμηθούμε. Γιατί ενώ είναι ήδη με πολλά και διαφορετικά μαγαζιά στο άρμα του, μα δεν σταματά, κοιτάζει και αυτό, κάνει και το άλλο. Και δίνει δουλειά σε πολύ κόσμο, όταν πολλοί ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, για να την βρουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μ’ άλλα λόγια, “Βουβής”. Το νέο φιλόδοξο project του Νότη Αθανασίου στο κέντρο των Τρικάλων. Αυτός που εκεί, είναι ο πιο δυνατός παίκτης την τελευταία 20ετία (FRAME, Bonjour, Taratsa, Tranzistor, Story κ.α.) Είδε την ευκαιρία και δε την άφησε να πάει σε άλλον. Εννοείται. Που σημαίνει, πως το παραδοσιακό οίκημα στην πλατεία Βουβής, το οποίο λειτουργούσε ως ψητοπωλείο μέχρι και πριν λίγα χρόνια. Πλέον έχει περάσει στα χέρια του, το οποίο θα το κάνει αγνώριστο, ένα all day υψηλής ποιότητας στέκι, καφέ και φαγητό και μόνο για χειμώνα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.