Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ο πρώην συντονιστής τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Σπυρόπουλος, ανακοινώθηκε ότι ανήκει πλέον στις τάξεις της ΝΔ και θα κατέλθει στον εκλογικό στίβο με το ψηφοδέλτιο  της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία.

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Ο Απ.Σπυρόπουλος με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

 
Από την πλευρά του, ο Απόστολος Σπυρόπουλος, ανέφερε σε ανάρτηση στο Facebook: «Στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε η πατρίδα μας πρέπει και μπορεί , περισσότερο από ποτέ να προχωρήσει μπροστά με σταθερά βήματα με αισιοδοξία με αποφασιστικότητα. Με ισχυρή αλλά και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους.

Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να δώσω τον αγώνα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του τόπου μας, της Αρκαδίας .

 Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές με την Νέα Δημοκρατία».

Το σχόλιο του tsipasblog.gr

Η «μετακίνηση» στην αγκαλιά της Ν.Δ του μέχρι πρότινος συντονιστή τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ αποτελεί το δεύτερο συνεχόμενο «χτύπησα» στο κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη. Το γράψαμε και χθες, η ανακοίνωση του Σπύρου Καρανικόλα στην αγκαλιά της ΝΔ…αποτελεί «προπομπό» εξελίξεων στο κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη.

Δεν προλάβαμε να το πούμε… και σήμερα είχαμε και νέα ανακοίνωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ που «αγκαλιάζονται» με την Ν.Δ.

Ο «προπομπός» Σπύρος Καρανικόλας, άνοιξε την πόρτα τω αναχωρήσεων από το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη.

Πιστέψτε με …θα δούμε και άλλες μεγάλες εξελίξεις, που αν δεν τις δούμε πριν τις εκλογές, θα τις δούμε είτε κατά τη διάρκεια, είτε μετά τις εκλογές !

Το γράψαμε και χθες …. Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι!!!

Δεν κρατιέστε πλέον… να βγάζετε φωτογραφίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη !!!

Τόση αγάπη το Σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ ; Τόση αγάπη η κεντροαριστερά για την δεξιά παράταξη ; Τόση αγάπη οι νέοι ηλιακά άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ για την ΝΔ ;

Μήπως κάτι ξέρουν όλοι αυτοί και αποφάσισαν να πάνε από νωρίς – να πιάσουμε στασίδι … πριν έρθουν και οι υπόλοιποι ;

Υ.Γ(1): Αχ …Νίκο Ανδρουλάκη… σε «κατάντησαν» έμμεσο «τροφοδότη» των ψηφοδελτίων της Ν.Δ.

Υ.Γ(2): Από ΚΙΝΑΛ, δεν γίνεσαι ΠΑΣΟΚ μόνο με την αλλαγή του ονόματος «φίλε» Νίκο… πλέον το κατάλαβες ;

Υ.Γ(3): Πρόεδρος των «Αναχωρήσεων» … αρχίζουν να αναφέρουν στα καφενεία οι μεγαλύτεροι ηλικιακά !

Υ.Γ(4): Στην Αχαΐα έχουν τρομάξει.. αν πέσουν τα ποσοστά, δεν θα βγάλει έδρα το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη και ο Γιώργος Παπανδρέου θα μείνει εκτός Βουλής ! Κοίτα που καταντήσαμε… να φοβάται ο Γιώργος Παπανδρέου ότι μπορεί να μείνει εκτός Βουλής ! Όσον αφορά τους άλλους υποψηφίους στην Αχαΐα … ουδέν σχόλιο … κουράγιο μόνο – καλή επιτυχία !

Υ.Γ(5): Περιμένουμε με «αγωνία» και τις νέες φωτογραφίες… με άρωμα γυναίκας!

Διαβάστε επίσης : Ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Λοβέρδου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.