Αύγουστος φεύγει, έρχεται στην Ακρωτηρίου, η επιχείρηση που θα ξετρελάνει τις γυναίκες! Δείτε φωτογραφίες

Είμαι πολύ χαρούμενος. Στα όρια της παρακρουστικής ευφορίας. Βρίσκομαι στην τελευταία εβδομάδα του πιο ασοβαρού μήνα του χρόνου. Του Αυγούστου. Του τεμπέλη, του αργόσχολου, του υποτονικού. Αυτουνού που χασομεράει στις παραλίες, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Με τα αξύριστα γένια του και την κοιλιά φουσωμένη από τις μπίρες και τα κοκτέιλ. Φεύγει ο μήνας αυτός, λοιπόν, και έρχεται της δουλειάς. Ο πιο γνήσιος μήνας για επιχειρηματικά σχέδια και της υλοποίησης τους.

Ναι, ρε, φίλε. Επιτέλους! Να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά.. Να κάνουμε καμιά δουλειά και μαζί μ’ αυτό και καμιά άσπρη μέρα να δούμε. Και καθώς γράφω αυτές τις αράδες, σκέφτομαι και το πρώτο εντυπωσιακό πολυχώρο για την γυναίκα, που ανοίγει στην Πάτρα, στο δρόμο της Ακρωτηρίου, δίπλα από την επιχείρηση με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα του Νεκτάριου Σκόνδρα. Οι εργασίες, ενώ προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν μέχρι του επόμενου μήνα τα μέσα, ο φακός του tsipasblog.gr, σας δίνει μία μικρή γεύση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

ΔΕΙΤΕ :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.