Στα 13.000.000 κλείνει το Deal του Ανδρέα Κουρή και του Kontra Channel με τους εφοπλιστές Μπάκο και Καυμενάκη! Παρέμβαση στα πράγματα… με το καλημέρα για τους 2 νεοεισερχόμενους στα ΜΜΕ – Δεν προχωράει η συμφωνία για ACTION24 και OPEN

Όλα βρίσκονται πριν το τέλος. Σας είχαμε αποκαλύψει, το ενδιαφέρον των εφοπλιστών Μπάκου και Καυμενάκη για την εισχώρηση τους στα ΜΜΕ. Σήμερα έχουμε φρέσκες ειδήσεις. Οι συζητήσεις με OPEN του Σαββίδη και ACTION24 του Παναγιωτάκη τελμάτωσαν για διαφορετικούς λόγους. Αυτή που ολοκληρώθηκε είναι με τον Ανδρέα Κουρή και το Deal έκλεισε στα 13 εκατομμύρια ευρώ. Έτοιμο τηλεοπτικό μαγαζί με σοβαρή παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Είναι προφανές όμως ότι όλα θα αλλάξουν στο κανάλι της οδού Δήμητρος αφού οι νεοεισερχόμενοι παίχτες επιθυμούν να φτιάξουν ομάδα Α’ Εθνικής… άσχετα αν παίζει μπάλα στην περιφέρεια. Λεφτά υπάρχουν! Όπως μαθαίνω η γραμμή του καναλιού θα είναι ισότιμη προς όλα τα κόμματα. Τελείωσε το 90/10 υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ που τα λέμε το κανάλι δεν είδε και καμία προκοπή από την Κουμουνδούρου.

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.