Όλο το χρόνο και όχι μόνο σήμερα, μέσα στο πνεύμα του Χριστού

Μεγάλη Εβδομάδα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, είναι από τους πολύ, πολύ λίγους εκείνους, που δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα του. Να δικαιολογήσει την ύπαρξή σου. Να δείξει κάτι. Να δείξει ότι είναι ο καλός χριστιανός. Να ανεβάσει στα social media θρησκευτικού περιεχομένου αναρτήσεις. Όχι, αυτός, δεν λειτουργεί όπως τα κανάλια, που μόνο τέτοια περίοδο κάθε χρόνο, παίζουν τον Μπεν Χουρ, τον Βαραβά, τον Χίτων. Και άλλα τέτοια χολυγουντιανά πλαστικά και ξεπερασμένα κινηματογραφικά προϊόντα. Μια φορά το χρόνο.

Αυτός που σκαμπάζει τα βασικά, τα βασικά των βασικών, σχετικά με τη θρησκεία του, με την Ιστορία του. Το βλέπει, το έχει ακούσει, ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας, είναι πολύ, είναι όλο το χρόνο, και τις 360 μέρες, μέσα στο πνεύμα στου Χριστού μας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη. Σήμερα που κρεμάτε επί ξύλου. Σήμερα στην πιο “λυπημένη” και πένθιμη ημέρα της χριστιανοσύνης, εν όψει αυτής της ημέρας, τι μήνυμα ανέβασε, από το δυνατό και δημοφιλές προσωπικό του προφίλ στο instagram, ο Δημήτρης Φιντιρίκος; Να σου πω.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.