Και πάλι, διάλεξε την πόρτα του μέλλοντος- Προχωράει το εργοστάσιο ανακύκλωσης

Είναι 18 χρονών, ιδρύθηκε το 2004, σε μια εποχή που η πηγή ενέργειας, η εναλλακτική, από φωτοβολταϊκά, ήταν άγνωστη ακόμη στο ελληνικό ευρύ κοινό. Και σήμερα, συγκαταλέγεται στα αφεντικά, η τεχνική – εμπορική εταιρεία ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, που εδρεύει στην Κάτω Αχαΐα, αλλά με πανελλαδική εμβέλεια.

Ενώ παράλληλα, δεν ακούγεται είναι σίγουρο, στην διαδικασία πάνω είναι η κατασκευή ενός νέου εργοστασίου, που θα έχει σπουδάσει την τέχνη της Ανακύκλωσης και θα βρίσκεται κολλητά στο πρώτο. Δύο σε ένα κι όλα νοικοκυρεμένα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάμε για μπίζνα, που περνάει στα πρωτοσέλιδα, μέσω του Τσίπας Μπλοκ. Έχουμε και την επιβεβαίωση, πως δεν θα την είχαμε, όταν έχει μπει στην καθημερινότητα, πλέον και στo marketing των επιχειρήσεων, το Instagram.

Και γιατί, εργοστάσιο ανακύκλωσης. Η ανακύκλωση για την διόρθωση της πορείας της κλιματικής αλλαγής, που είναι ίσως ο σημαντικότερος πονοκέφαλος του πλανήτη, είναι απαραίτητη και ωφέλιμη πολύ. Και ως εκ τούτου, τεράστιοι πόροι δίνονται και θα συνερίζουν να δίνονται για την ανάπτυξη της.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.