Σπάνιο Φαινόμενο

Σπάνιο Φαινόμενο

Είναι πράγματι σπάνιο φαινόμενο, ειδικά σήμερα, που λόγω της κρίσης βιώνουμε μία ψυχολογική κατάρρευση, ένας μουσικός να κατορθώσει να κάνει το κοινό να τον προσέξει, να τον ξεχωρίσει και να ασχοληθεί μαζί του. Είναι σπάνιο ένας μουσικός να απασχολεί και να καθηλώνει.

Στη περίπτωση, πάντως, του Bodega, του νυχτερινού κέντρου του Μιχάλη Αμπαρτζάκη (ξεκίνησε ως Dj και τα 20 τελευταία χρόνια είναι επιχειρηματίας) στην Πετρούπολη Αττικής, δεν ξεχωρίζει μια μόνο μονάδα. Ξεχωρίζουν όλοι όσοι το απαρτίζουν. Από το πάρκινγκ, την υποδοχή, το service, τη λάντζα και φυσικά τους τραγουδιστές. Εδώ ξεχωρίζει η ομάδα, το σύνολο και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που διέρχεται στο τρίτο χρόνο λειτουργίας του. Μάλιστα, οι ιθύνοντες, στο πλαίσιο σχεδιασμού της φετινής σεζόν, αποφάσισαν να ανεβάσουν τον πήχη ακόμη περισσότερο, με διάχυτη την ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Τόσο καλλιτεχνικά, όσο και σαν εικόνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι, το απόλυτο στέκι της Πετρούπολης, αφού πρώτα ανακαινίστηκε και αναβαθμίστηκε οπτικά, σε δεύτερο επίπεδο έδωσε τα “κλειδιά” σε γνωστούς και περπατημένους τραγουδιστές. Συγκεκριμένα, στον Γιώργο Δασκουλίδη, την Σαμπρίνα και την Ελένη Καρουσάκη, οι οποίοι και θα πλαισιώσουν από τους : Γιώργο Λέξη, Ζέτα Μακρή, Δέσποινα Πολυχρόνη, Αθηνά Φωτεινιά. Μιράντα και την Σάσσυ Τσεντούρτου.

Αν έχεις βρεθεί στο Bodega, τότε σίγουρα σε έχει κάνει να στρέψεις το βλέμμα σου πάνω του. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου τράβηξε την προσοχή με το στυλ του, με το πόσο πολυτάλαντους τραγουδιστές έχει, οι οποίοι και δείχνουν μια απίστευτη ενεργητικότητά πάνω στη σκηνή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.