Σοβαρός Νικολάου, σοβαρή πρωτοβουλία, σοβαρό μήνυμα

”Οι Έλληνες όταν θέλουν μπορούν”. Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου, αυτό είναι το σοβαρό μήνυμα, που θέλει να περάσει, ο Θεοδόσης Νικολάου. Επιχειρηματίας σοβαρός και “συνέταιρος” του Δημήτρη Φιντιρίκου, στην σοβαρή πρωτοβουλία : “Στην κάβα μου, την Κηρέας, στην Καλλιθέα, μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας “, η οποία σημείωσε μεγαλειώδη επιτυχία. Όσοι έχουν βήμα στα μμε και συμβαίνει να μην είναι της πλάκας, θέλουν να απαλλαγούν από την βλακεία, να μην γράφουν μόνο ανοησίες, πρέπει να το κάνουν αντιγραφή – επικόλλησή.

Τι έγραψε ο άνθρωπος;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Οι Έλληνες όταν θέλουν μπορούν ! Καταφέραμε όλοι μαζί να Συγκέντρωσουμε τεράστιες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης χάρη σε εσάς Σας ευχαριστούμε όλους έναν προς έναν ήταν μεγάλη η συγκίνηση ειδικά για εμένα γιατί γενήθηκα και μεγάλωσα στο Μαντούδι Εύβοιας . Όσο για εμάς @dimi_fidi @alexandros_kopsialis @dr_xtapodias κάναμε το αυτονόητο και θα το ξανά κάνουμε όποτε χρειαστεί !!! Επισεις θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς @babis_koun @michalis_brintzikis @katerina_dalaka @sofia.firou @bsklogisticsgr @skipper_bsk @stavroulakis_geo @eu_foundation @cava_kireas @stathis_92 @argiros_konstantinos @antreas_tsaboukos @passaggio.gr”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.