Σοβαρός και μετρημένος ο Παπαγεωργίου – Από χειμώνα τα μεγάλα έργα

Ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου

Τι θα πει σοβαρός επιχειρηματίας ; Αυτός που δεν λέει σαχλαμάρες. Αστειάκια. Καλαμπουράκια. Από τον σοβαρό επιχειρηματία, περιμένεις να μιλήσει λίγο, και όταν το κάνει, να έχει σύνδεση με κόσμο της πραγματικότητας. Όχι της φαντασίας.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, για παράδειγμα. Στην πιάτσα του, αυτής της νυχτερινής διασκέδασης, ο αυτοδημιούργητος. Self- made, που λένε οι Άγγλοι. Ξεκίνησε από το μηδέν και στηριζόμενος στον εαυτό του, κατάφερε, όχι μόνο να περάσει τη βάση. Αλλά με άριστα το δέκα, να πιάσει το 10.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο συγκεκριμένος Παπαγεωργίου, μετά το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων, στο παρά ένα της Πρωτοχρονιάς, και ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση για την επιστροφή, είναι μετρημένος στα λόγια του. Γιατί ξέρει τι θα δει, τα πράματα αρκετά δύσκολα. Πάρα πολύ πιο κάτω, από το ποσοστό, που σκόραρε η νύχτα, στο μικρό διάστημα που πρόλαβε να μπει στην αγωνιστική δράση. Και θα βάλει όλες του τις δυνάμεις, θα ριχτεί στην μάχη με “βαριά πυροβολικά”, από χειμώνα, που πάντα με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε, θα έχει υποχωρήσει αισθητά το ανελέητο μαστίγωμα του κορονοϊού .

Διαβάστε επίσης : Η Νύχτα όπως ο δικηγόρος με τον φυλακισμένο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.