Σήμερα ο Οικονομόπουλος είναι Μάικλ Τζάκσον – Όχι Τόλης Βοσκόπουλος

Ο Οικονομόπουλος, από την ημέρα που συνάντησε επαγγελματικά τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, μοιάζει να έχει τον ρόλο, τον πρώτο, τον πρωταγωνιστικό. Αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. Η λογική εξέλιξη των πραγμάτων. Η είδηση είναι σε τι ταινία ; Εμ, εδώ σε θέλω. Εδώ είναι όλη η ουσία. Σε χολιγουντιανή. Όχι σε ασπρόμαυρη. Αυτά έχουν μείνει στο χρονοντούλαπο. Τα πλάνα που έχουν παίξει από εμφανίσεις τους παλιότερες, να τα ξεχάσετε. Τις χιλιομεταχειρισμένες πατέντες, και σε αυτά, delete. Σήμερα ο κύριος Νίκος Οικονομόπουλος, βγάζει σταρηλίκι από τον…Μάικλ Τζάκσον. Όχι τον Τόλη Βοσκόπουλο. Το είπα μια, το είπε δυο, το είπε και το ξαναλέω, για να το εμπεδώσουν όσοι έχουν μάτια ανοιχτά. Έχει φύγει μπροστά πολύ. Γιατί τον οδηγεί επικοινωνιακά, ιδανικά ο μεγάλος αρχηγός της νύχτας Μπερτάκης.

Σύμφωνοι. Με το φαντασία, τι θα γίνει ; Διαβάζω την ανακοίνωση, αυτού του νυχτερινού κέντρου :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ύστερα από έξι μήνες συνεχόμενων sold out εμφανίσεων, Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο FANTASIA μετά τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.
Από τις 6 Μαίου ξανά μαζί κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο πιο #hot προορισμό διασκέδασης!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.