O Πατρινός bodyguard, o Ινδός δισεκατομμυριούχος και το άγριο ξύλο από 30 μεθυσμένους Γαλλομαροκινούς- Φωτογραφίες

H νέα αρχή στην καριέρα του σωματοφύλακα Νίκου Αραβαντινού που έπεσε ομαδικής επίθεσης στη Μύκονο, πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο Νίκος Αραβαντινός επέστρεψε στα καθήκοντα του, στη φύλαξη των Vips και ανάλαβε τον Ινδό βιομήχανο Γκόταμ Σινγκάνια, ιδρυτή της Raymond Group , με προσωπική περιουσία 1,4 δισ δολάρια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Έλληνας bodyguard έγινε ευρύτερα γνωστός όταν πέρυσι το καλοκαίρι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα 30 Γαλλομαροκινών, που είχαν έρθει στη Μύκονο για να στελεχώσουν το προσωπικό γνωστού beach bar restaurant.

Τι είχε συμβεί:

Ως μέτοχος σε ξενοδοχείο του νησιού, εκλήθη εσπευσμένα από τους υπεύθυνους της ρεσεψιόν προκειμένου να σταματήσει ένα πριβέ πάρτι που λάμβανε χώρα εντός των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων κι ενώ βρίσκονταν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊο που δεν επέτρεπαν τέτοιου είδους συναθροίσεις.

278567109_2869248940039986_3190483585439395430_n
Ο Νίκος Αραβαντινός με τον Μάνο Γαβρά στο Λονδίνο, ο οποίος είναι επιστήθιος φίλος του Ινδού βιομήχανου

Εκεί ήρθε αντιμέτωπος με τους εξαγριωμένους Γαλλομαροκινούς που διέμεναν στο ξενοδοχείο και δεν έδειχναν διατεθειμένοι, λόγω και της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, να σταματήσουν το πάρτι. Ακολούθησαν έντονες αψιμαχίες που κατέληξαν στον…λιθοβολισμό του σωματοφύλακα. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τον χτυπούσαν με πέτρες με σκοπό να τον αποτελειώσουν. Σώθηκε χάρη στην γρήγορη αντίδραση ενός συναδέλφου του, ο οποίος έπεσε πάνω του, την ώρα που τον χτυπούσαν. Μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών όπου και υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι του.

8d11b8c7-034e-49d3-b1c4-a4539977ee87_f175ae64
Ο Γκόταμ Σινγκάνια, ιδρυτής της Raymond Group , με προσωπική περιουσία 1,4 δισ δολάρια.

Ένα χρόνο σχεδόν μετά το αποτρόπαιο συμβάν, ο Νίκος Αραβαντινός στέκεται ξανά στα πόδια του. Υγιής και έτοιμος να επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: Στη συνοδεία υψηλών προσώπων, δουλεύοντας με πελάτες που τον εμπιστεύονται για τις ικανότητες του, όπως ο Ινδός βιομήχανος Γκόταμ Σινγκάνια, προσωπικός φίλος του ηθοποιού Μάνου Γαβρά. Μάλιστα αυτό το καιρό ο Έλληνας σωματοφύλακας συνοδεύει τον Ινδό δισεκατομμυριούχο σε ταξίδι στο Λονδίνο και ακολουθεί η Βαρκελώνη και το Μιλάνο.

Να σημειωθεί ότι στην εταιρεία του Νίκου Αραβαντινού, Pentagon, συμμετέχει και ο προσωπικός σωματοφύλακας της Κιμ Καρντάσιαν Ντέμης Βαλκάνος.

mykonos_bravos_nosokomeio_art
Ο Έλληνας σωματοφύλακας μετά τον ξυλοδαρμό του στη Μύκονο

Ο Σινγκάνια που θεωρείται από τους ισχυρότερους Ινδούς επιχειρηματίες απασχολεί περίπου 52.000 εργαζόμενους σε εταιρίες του σε ολόκληρο το κόσμο. Το σπίτι του διαθέτει 39 ορόφους και 270 άτομα προσωπικό. Μάλιστα υπάρχει μηχανισμός εντός του κτιρίου που ανεβάζει τα πανάκριβα αυτοκίνητα του σε όποιον όροφο κι αν βρίσκεται ο κάτοχος τους.

Ο Singhania είναι γνωστός για τον υπερβολικό τρόπο ζωής του, επιδεικνύοντας τα πλούτη του στη σελίδα του στο Instagram όπου διαθέτει χιλιάδες ακόλουθους.

278604235_359291002830795_6966576197749302665_n

Σύμφωνα με την India Today, ο εκκεντρικός βιομήχανος λατρεύει τη μόδα και έχει δηλώσει στο παρελθόν πως αν του δινόταν η ευκαιρία, θα έντυνε τον κόσμο με πουκάμισα, παντελόνια και σακάκια δικής του έμπνευσης. Είναι επίσης γνωστός συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων και συχνά βρίσκεται στην πίστα για να βελτιώσει τις οδηγικές του ικανότητες. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, λέει το δημοσίευμα, ο Singhania λατρεύει τα χρήματα, αλλά και πώς επιλέγει να τα ξοδέψει. Ταξίδια στη Μύκονο και σε ολόκληρο το κόσμο με ιδιωτικά τζετ και πανάκριβα αυτοκίνητα.

-.protothema.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.