Σίγουρα το «ακριβότερο» συμβόλαιο θανάτου στην Ιστορία της Greek Mafia – Ξεπερνάει Βασίλη Στεφανάκο και Γιάννη Σκαφτούρο

Κατ’ αρχήν, εμείς, λέει το Τσίπας Μπλοκ, δεν λέμε για να λέμε, δεν είμαστε με τους πολλούς. Εμείς είμαστε άλλη φάση. Είμαστε με τους λίγους, της παλιάς κοπής παίκτες. Αν δεν ξέουμε κάτι στα σίγουρα, το να βγει από το στόμα μας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Δεν είναι ότι γεννηθήκαμε με αυτές τις ικανότητες, τις αποκτήσαμε, με την δουλειά μας και την σοβαρότητα μας.

Αν συνεχίσουμε την κουβέντα. Βαγγέλης Ζαμπούνης, γνωστός ως “Ζαμπόν” που σε 40 δευτερόλεπτα, τον «γάζωσαν» με 81 σφαίρες, στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (14/1), έξω από το κεντρικό πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του στον Νέο Κόσμο, στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι θα πει ”Βαγγελής Ζαμπούνης”; Όχι ακόμη ένας που είχε μπει στα πιο περίεργα μονοπάτια της νύχτας, και ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή δεν θα γύριζε σπίτι του. Αυτό δεν το συζητάμε. Η δύναμη του ήταν…πυρηνική. Έφτανε στις πολύ μεγάλες τάξεις. Και όχι μόνο στην νύκτα. Και στα μεγάλα σαλόνια της ημέρας είχε πρόσβαση. Όποτε, καταλαβαίνετε πως η δολοφονία του έχει αναστατώσει πολλούς, δεν το περίμεναν αυτό με τίποτα.

Να βάλουμε στο λογαριασμό και τους επαγγελματίες δολοφόνους. Προϋποθέτει να ήταν από το πάνω, πάνω ράφι, και δεν αποκλείεται να είχαν έρθει από το εξωτερικό. Αποκλειστικά και μόνο για τη δουλειά αυτή. Για τη δολοφονία αυτή χρειάστηκαν 4 εκτελεστές, ώστε να είναι σίγουρος ο ηθικός αυτουργός ότι ο Βαγγέλης Ζαμπούνης θα πέσει νεκρός.

Προϋποθέτει επίσης : Να είχαν πληρωθεί πολύ ακριβά. Δεν γινόταν διαφορετικά. Η εκτίμηση αυτών που ξέρουν είναι πως πρόκειται για το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία των ξεκαθαρισμάτων μεταξύ μπράβων και εκτελεστών…”Ξεπερνά και αυτή του Βασίλη Στεφανάκου και Γιάννη Σκαφτούρου. Εγώ θα την κοστολογούσα πάνω από μισό εκατομμύριο, ..” Έτσι μου είπαν.

Διαβάστε επίσης : Θέλω να το γράψω, αλλά τρομάζω, μήπως δεν είναι αυτός.. Το τσέκαρα ξανά και ξανά: Νεκρός σε ενέδρα ο Βαγγέλης Ζαμπούνης – Για πολλούς ήταν ο Νο 1 – Τον εκτέλεσαν με 81 σφαίρες από καλάσνικοφ στον Νέο Κόσμο – Πένθος έχουν κηρύξει στη «νύχτα»! Θα δούμε δραματικές εξελίξεις – Καυτά ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.