Σεμινάριο παραδίδει ο Φώσκολος

Δημοκρατία έχουμε και ελευθερία γνώμης. Ποια δημοκρατία! Παραμύθι. Μια αστεία, μια γελοία ιστορία είναι η δημοκρατία που έχουμε. Ένα ανέκδοτο είναι. Αλλά και πάλι, το να πέφτει ολοκληρωτική ισοπέδωση, με το παραμικρό, δεν το καταλάβαινα ποτέ. Δεν ήμουν φαν αυτού του σπορ. Χρειάζεται και η αντιπολίτευση. Όχι να υπάρχει σα να ακούσθηκαν τα τύμπανα πολέμου.

Για να κάνουμε ταμείο, την κριτική την ορίζει η σωστή επιχειρηματολογία, όχι για να κάνουμε φιγούρα, τότε η κριτική δεν πιάνει. Δεν λειτουργεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό ακριβώς λέει, ο γνωστός συριανός επιχειρηματίας και υποψήφιος με τον συνδυασμό “Η Σύρος που αξίζουμε”, Γιώργος Φώσκολος :

“Φίλοι μου γεια σας! Προσπαθώ πολλές φορές να μπω στην ψυχοσύνθεση κάποιων ανθρώπων, που τα βλέπουν όλα… μαύρα και να κατανοήσω γιατί τους συμβαίνει αυτό. Δεν είμαι από αυτούς που ζω στο ροζ συννεφάκι μου όμως δεν θεωρώ πώς ό,τι γίνεται είναι και στραβό. Πραγματικά αυτό που συμβαίνει στη Σύρο είναι μοναδικό πανελλαδικά. Βλέπω σχόλια που γράφονται από σημαντική μερίδα συμπολιτών μας και αναρωτιέμαι αν εγώ ζω αλλού. Όλα τα κατακρίνουν και τίποτα δεν τους αρέσει. Βγάζουν μια τρομερή μιζέρια για οτιδήποτε γίνεται ή δεν γίνεται στο νησί. Πριν μερικά χρόνια είχαμε στην Ελλάδα το κίνημα «Δεν πληρώνω» και στη Σύρο υπάρχει μόνιμα το κίνημα «Δεν μου αρέσει τίποτα». Μιλάω με πολλούς επισκέπτες του νησιού και μου λένε τα καλύτερα όταν φεύγουν. Πώς γίνεται εκείνοι να τα βλέπουν τόσο όμορφα σε σχέση με άλλα νησιά και εμείς εδώ να γκρινιάζουμε για όλα δεν καταλαβαίνω! Σαφώς η Σύρος χρειάζεται βελτίωση σε πολλούς τομείς όμως μην αδικούμε κάθε προσπάθεια που γίνεται.Σε αλλους δεν αρέσουν οι ξαπλωστρες ,σε αλλους το παρκινγκ ,σε αλλους τα φαγητά ,όμως στους ξένους αρέσουν όλα πως γίνεται αυτό .Αν τα βλέπετε όλα μαύρα μετακομίστε να μείνουμε εμείς που και κοσμο φέρνουμε και αγαπάμε την νησαρα μας !!!!!”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.