Όταν στην πολιτική έρχεται η …πρωτοτυπία, από εκεί που δεν το περιμένεις

Δημήτρης Μεσούλας, Γιάννης Μώραλης

Πέφτει χειροκρότημα στον Δημήτρη Μεσούλα, και δικαιολογημένα. Γιατί ο γνωστός επιχειρηματίας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, με τον Γιάννη Μώραλη, έχει κάποιες πολύ ωραίες ιδέες, που έχει ρίξει στο τραπέζι, όχι μία από τα ίδια. Στην περίπτωση, που οι συμπολίτες του, θα τον εμπιστευτούν. Μια τέτοια πολύ ωραία σκέψη, είναι η ανάσταση του Θεμιστοκλή. Ποιος Θεμιστοκλής ! Ο μπασκετικός συλλόγος της γειτονιάς του. Υπήρχε όταν ήταν παιδί. Μετά έσβησε από τον χάρτη.

Διαβάστε, τα γράφει ο κος Μεσούλας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε περίπτωση εκλογής μου στις επερχόμενες εκλογές θα προσπαθήσω με νοσταλγούς της παλιάς εποχής και παλιούς συμπαίκτες να αναγεννήσουμε και ξαναφτιάξουμε τον ιστορικό μπασκετικό σύλλογο της γειτονιάς μου τον ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δω αυτό που έβλεπα παλιά εκατοντάδες παιδιά να αθλούνται και οι γονείς να τα θαυμάζουν από τις εξέδρες. Δεν θα ξεχάσω πως ο σύλλογος κάποτε απαριθμούσε πάνω από 500 παιδιά ήταν τέτοια η δίψα που γινόταν εσωτερικό πρωτάθλημα οι παλιοί θα θυμούνται καλύτερα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.