Σεισμός στο Μαξίμου – Παραιτήθηκαν Παπασταύρου, Μπρατάκος μετά τις αποκαλύψεις για τη συνάντηση με Μαρινάκη

Έτσι όπως εξελίχθηκε η συνάντηση και κυρίως η διαρροή της δεν άρεσε καθόλου στο Μαξίμου !!!

Ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στον Πρωθυπουργό και αυτός τις έκανες δεκτές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι δύο υπουργοί, όπως αποκάλυψε το BankingNews, είχαν επισκεφτεί τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, όμως πήγαν να συζητήσουν για το σκληρό δημοσίευμα του «Βήματος», που μιλούσε για τη μονταζιέρα των Τεμπών.
Ενώ το ραντεβού ήταν εις γνώσιν του Πρωθυπουργού, όπως φαίνεται έτσι όπως εξελίχθηκε η συνάντηση και κυρίως η διαρροή της δεν άρεσε καθόλου στο Μαξίμου.

Καθώς από τη μία η κυβέρνηση σύσσωμη κατήγγειλε το «Βήμα» και τον Β. Μαρινάκη ότι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση και να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα, ενώ από την άλλη οι πιο στενοί συνεργάτες του έπιναν ουίσκι με τον ίδιο τον επιχειρηματία.
Η παραίτησή τους, που ουσιαστικά είναι καρατόμηση, δείχνει ότι τα πράγματα στο Μαξίμου είναι πολύ σοβαρά…

Κυβερνητικές πηγές: Η συμμετοχή σε μια κοινωνική συνάντηση έδωσε το λάθος μήνυμα

Η συμμετοχή σε μια κοινωνική συνάντηση έδωσε το λάθος μήνυμα , ανέφεραν κυβερνητικές πηγές για την παραίτηση του υπουργού Επικρατείας, Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκου, παραιτήσεις τις οποίες έκανε αποδεκτές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης για Παπασταύρο – Μπρατάκο: Αυτά έχει η πολιτική

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν στον Πρωθυπουργό τις παραιτήσεις τους, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, λίγο πριν ανέβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της Βουλής.
Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασίακαι έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.
Όπως ανέφερε ο Alpha, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων: «Αυτά έχει η πολιτική καμιά φορά».
Μάλιστα, ο πρωθυπουργός φέρεται να μην συναινούσε στην πραγματοποίηση συνάντησης εκδότη το βράδυ της Κυριακής.

-bankingnews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.