Να σου πω για Barrique Port

Είναι γνωστό ότι η εμπειρία στο κρέας και το κρασί είναι αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας μας. Ναι, βέβαια. Και για σε εκπολιτίσω, να σε μάθω να πηγαίνεις στα σωστά μαγαζιά, εκεί που οι σεφ πειραματίζονται συνεχώς στις κουζίνες. Επιδεικνύουν τέτοια μεγάλη αγάπη μας, όπως αρκετοί πιστοί για τις θρησκείες. Θα σου προτείνω στο Barrique Port να πας. Με βαθμολογία 5 στα 5 στο Tripadvisor και ταξινόμηση #1 από 16 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να είναι εικόνα μπριζόλα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κρασί και κείμενο

Πειραματίζομαι σημαίνει ένα πράμα, μόνον ένα. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής και να εξελίσσομαι συνέχεια. Αυτό σημαίνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, μπριζόλα και κείμενο
Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο

Να ξέρουμε τι λέμε. Ένα μαγαζί δια χειρός Δημήτρη Μεσούλα και του σεφ Θανάση Φλιατούρα, που έδωσε άλλη διάσταση στο Πειραιά. Εδώ που η περιποίηση συναντά την ποιότητα. Οι γεύσεις του είναι εκπληκτικές. Όλα τα πιάτα απολαυστικά. Για τους λάτρεις του κρέατος, θα ξανάρθουν σίγουρα. Βάλε και την εξυπηρέτηση και την ευγένεια, μόλις σας είπα το τρίπτυχο της επιτυχίας του. Εύγε σε όλους.

Ποιους “ανώτερους” είδαμε πρόσφατα να το επιλέγουν ; 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Δημήτρης Μεσούλας & Νίκος Μουρατίδης
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κουστούμι
Νίκος Μουρατίδης & Δημήτρης Μεσούλας
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.