Είναι γνωστό ότι η εμπειρία στο κρέας και το κρασί είναι αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας μας. Ναι, βέβαια. Και για σε εκπολιτίσω, να σε μάθω να πηγαίνεις στα σωστά μαγαζιά, εκεί που οι σεφ πειραματίζονται συνεχώς στις κουζίνες. Επιδεικνύουν τέτοια μεγάλη αγάπη μας, όπως αρκετοί πιστοί για τις θρησκείες. Θα σου προτείνω στο Barrique Port να πας. Με βαθμολογία 5 στα 5 στο Tripadvisor και ταξινόμηση #1 από 16 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα.
Πειραματίζομαι σημαίνει ένα πράμα, μόνον ένα. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής και να εξελίσσομαι συνέχεια. Αυτό σημαίνει.
Να ξέρουμε τι λέμε. Ένα μαγαζί δια χειρός Δημήτρη Μεσούλα και του σεφ Θανάση Φλιατούρα, που έδωσε άλλη διάσταση στο Πειραιά. Εδώ που η περιποίηση συναντά την ποιότητα. Οι γεύσεις του είναι εκπληκτικές. Όλα τα πιάτα απολαυστικά. Για τους λάτρεις του κρέατος, θα ξανάρθουν σίγουρα. Βάλε και την εξυπηρέτηση και την ευγένεια, μόλις σας είπα το τρίπτυχο της επιτυχίας του. Εύγε σε όλους.
Ποιους “ανώτερους” είδαμε πρόσφατα να το επιλέγουν ;