Μαρία Αλεξάνδρου υπέρ Καπουτζίδη και οι απόψεις της

Δεν γινόταν διαφορετικά. Να μην πάρει θέση, για το σχόλιο «κακιά αδερφή», που κάποιος από το σύμπαν, από το ντόπιο σύμπαν social media, πέταξε και είχε αποδέκτη τον ηθοποιό και παρουσιαστή Γιώργο Καπουτζίδη. Αυτόν κι ενώ παρουσίαζε το 66ου διαγωνισμό της Eurovision στο Τορίνο.

Ποια δεν γινόταν να μην πάρει θέση; Η καλλονή παρουσιάστρια Μαρία Αλεξάνδρου. Και τοποθετείται έτσι. Την καμπάνια του κυρίου Καπουτζιδη, την θεωρεί πολύ συγκλητική, γιατί είναι της άποψης ότι δεν πρέπει να διαχωρίζουμε τα φύλα, όταν βλέπουμε έναν άνθρωπο να είναι άνθρωπος!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και έχει και συνέχεια το σκεπτικό της. Ναι, μεν δεν αναιρεί τους θεσμούς της οικογένειας, αλλά από την άλλη, είναι και υπέρ της ελεύθερης βούλησης, που πρέπει να έχει ο κάθε πολίτης. Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην ελευθερία και στα θέλω του!

Λέει και αυτό. Εξαγριώνεται με την εκκλησία, που αντέδρασε στην καμπάνια του Γιώργου Καπουτζίδη, υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων. Λέγοντας πως «Τρίτο φύλο δεν υπάρχει». Η Μαρία Αλεξάνδρου λέει πως κατά καιρούς, ξέρουμε τι συμβαίνει. Πως κατά καιρούς, έχει φτάσει στην αθλιότητα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.