Θανάσης Παπαγεωργίου : Πολύ κοντά για να κάνει το απόλυτο «μπαμ»- Ο ρόλος του Νίκου Κοκλώνη!

Άννα Βίσση- Θανάσης Παπαγεωργίου- Δέσποινα Βανδή

Ποιο θα είναι το νυχτερινό κέντρο, που συγκεντρώνει τις πολλές πιθανότητες, για να κάνει πραγματικότητα το σενάριο επιστημονικής φαντασίας, μέχρι και πριν λίγο καιρό ; Δηλαδή, να φιλοξενήσει Βίσση – Βανδή, Βανδή – Βίσση, τον ερχόμενο χειμώνα, που η λογική λέει ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι προς το φινάλε, αυτή η πολύ περίεργη ιστορία με τον κορονοϊό;

Στην πραγματικότητα, το σωστό ερώτημα είναι ποιος επιχειρηματίας, θα ανοίξει το κουτί, με τα εκατομμύρια, και να τα μοιράσει ; Γιατί αυτό το στοίχημα. Το νυχτερινό στοίχημα, βέβαια, που θα κάνει πολύ δυνατούς τζίρους, είναι για δυνατούς παίκτες. Απαιτεί χοντρά λεφτά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι οι ερωτήσεις που ψάχνουν απαντήσεις, τους ατζέντηδες και τους διάφορους παρατρεχάμενους στην πιάτσα, να προσπαθούν από τώρα, να συστήσουν υποψήφιους καλλιτέχνες, για να στελεχώσουν το σχήμα.

Μη το κουράζουμε. Αποκάλυψη τώρα από το Tsipas Blog. Η παλιά αλεπού της νύκτας, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, του Fever, είναι αυτός που έχει προχωρήσει σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, τις επαφές και συνεχώς αναβαθμίζονται. Κι όχι μόνο με τις δύο κορυφαίες τραγουδίστριες, αλλά και με τον Νίκο Κοκλώνη, τον παντοδύναμο, όπως εξελίσσεται. Ναι φυσικά. Γιατί αυτός, με την συναίνεση και τις ευλογίες της Panik Records, έχει τα δικαιώματα της ένωσης, που γεννήθηκε στη σκηνή του J2US και αμέσως άνοιξε την όρεξη της νύχτας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.