Κοκλώνης, πιο γρήγορος από τον ιό

Το έργο με την πανδημία προσφέρεται για κάθε είδους συζήτηση. Επιστημονική, καφενειακή, σοβαρή, πλακατζήδικη, τηλεοπτική, κατινίστική, συνωμοτική κ.α. Για ό,τι γουστάρει ο καθένας. Ανάλογα με τα κέφια του. Προτιμώ την κουβέντα της ουσίας. Τη σοβαρή και ευπρεπή.

Προσφέρεται κυρίως για τους ξύπνιους. Και ο Κοκλώνης είναι τέτοιος. Ναι μεν κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα, με το Just the 2 Of Us…Και πιο πολύ, με τη συμφιλίωση Βίσση-Βανδή. Καπάκι επόμενο, σηκώνει και το κύπελο, με την εξαγορά του ΟΚ, αλλά δεν του αρκούν μόνο αυτά. Πλέον είναι τόσο πορωμένος ότι μεγαλώνει, ψηλώνει και μαζί του ψηλώνουν αγόρια κορίτσια, ένα σωρό κόσμος και κοσμάκης και όλοι πίνουν νερό στο όνομα του, που ετοίμασε ήδη το επόμενο του στοίχημα. Ένταξε στο στρατηγείο του τη “daily mirror” και το μοναδικό ερώτημα, που μου γεννιέται και σας γεννείται, είναι που και αν θα σταματήσει. Αντιληπτό, άλλωστε, ότι ο άνθρωπος, με την τρέλα του, αλλά και τα κουσούρια του, τις αδυναμίες του, έχει πάρει πάρει τέτοια ταχύτητά. Λες και προσπαθεί να προλάβει τον ιό, να τον προσπεράσει, προκειμένου να του δείξει ότι είναι πιο γρήγορος από αυτόν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Νίκος Κοκλώνης : Η αλήθεια ότι “πιάστηκε” στο αεροδρόμιο με €30.000 – Ερχόμενος από Ντουμπάι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.