Το Νόμπελ Ειρήνης για αυτό

θα περάσει στην Ιστορία ως ο αναμορφωτής του ολοκληρωτικού πολικού κλίματος, που για πάρα πολλά χρόνια υπήρχε ανάμεσά τους, στο απόλυτο γυναικείο τραγουδιστικό δίδυμο, στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή. Εξουσία μέγα στα καλλιτεχνικά και νυχτερινά πράγματα. Και, μάλιστα, θα πάρει το Νόμπελ Ειρήνης για αυτό, ένας επιχειρηματίας, που είναι και παρουσιαστής, ο οποίος έχει ρίξει γερά θεμέλια στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Γράφω τούτες τις τηλεγραφικές αράδες με αφορμή ότι χθες, στον τελικό του J2US, στο Open, η Βίσση, Νο1 επί σειρά ετών, έκανε κοινή εμφάνιση με την Δέσποινα Βανδή, το άλλο Νο1 επί σειρά ετών, κάνοντας τους νοσταλγούς της τιτανικής κόντρας του, να την νοσταλγήσουν, σαν μια ανάμνηση παλιά, να την νοσταλγήσουν. Οι οποίες, βέβαια, υπό κανονικές συνθήκες και συνθήκες προηγούμενων χρόνων, δεν υπήρχε καμία περίπτωση, μα καμία, να έχαναν τον έλεγχο. Μέχρι και πεταχτό φιλί στο στόμα έδωσαν οι δύο τραγουδίστριες, στο τέλος της μουσικής τους συνάντησης, χθες στο μουσικό τηλεπαιχνίδι του Νίκου Κοκλώνη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η αληθινή ανάγνωση. Στην πραγματικότητα ο Κοκλώνης έχει γίνει παντοδύναμος και γι’ αυτό το λόγο, μόνο γι’ αυτό, Βίσση και Βανδή άφησαν στην άκρη τα παλιά, και έτσι το έργο γύρισε επί των ημερών του. Όλα έγιναν με την δική του πρωτοβουλία, και πως θα μπορούσε να γίνει.

Διαβάστε επίσης : Πλέον συμφωνούν όλοι- Του Κοκλώνη, η ευκαιρία είναι τώρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.