Σε κλειστές πόρτες αποφασίστηκε τελεσίδικα το σχήμα του Club 22 : Αδαμαντίδης-Δάντης-Μπάση

Σε κλειστές πόρτες αποφασίστηκε τελεσίδικα το σχήμα του Club 22 : Αδαμαντίδης-Δάντης-Μπάση

Επιβεβαιώνεται, για ακόμη μια φορά, το Tsipasblog, αφού από τις 12 Αυγούστου είχε προαναγγείλει ένα επιπλέον “δυνατό” αντρικό όνομα στο Club 22, που θα ηγείται ο Θέμης Αδαμαντίδης, και να που ήρθε η επιβεβαίωση.

Μια σύσκεψη, που έγινε χθες το βράδυ σε κλειστές πόρτες, έβγαλε τη μεγάλη είδηση: Ο Χρήστος Δάντης, εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει την υπέρβαση που αναζητούσε τον τελευταίο μήνα ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Σαρδελής. H πληροφορία, που διαβάζεται εδώ, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να θυμίσω, ακόμη, πως στο σχήμα θα βρίσκεται και η Έλενα Μπάση, η οποία για να αποτελέσει μέρος του, άφησε πίσω της την Αμερική, που ζούσε μεγάλες καλλιτεχνικές στιγμές.

Επομένως, βλέποντας το συνολικά, με Αδαμαντίδη-Δάντη και Μπάση θα πορευτεί το Club 22.

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι η μόνη εκκρεμότητα που απομένει.

Α, μια τελευταία σκέψη : Το σίγουρο είναι ότι η άμμος στο χώρο της νύχτας κινείται και μια πιθανή επιστροφή του Club 22 στην εν λόγω αγορά -απολύτως σίγουρη λένε κάποιοι και μάλιστα με το παραπάνω ανταγωνιστικό σύνολο- δεν αποκλείεται να βάλει ..δύσκολα σε αρκετούς άλλους.

Διαβάστε επίσης στο Tsipasblog : Πρώτα Εδώ! Πότε ξεκινάει στο Club 22 o Θεμης Αδαμαντίδης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.