Ο Αργυρός με τη ματιά δύο δικών του

Παναγιώτης Μπρακούλιας- Κωνσταντίνος Αργυρός- Δημήτρης Χατζόπουλος

Προχώρησαν σε μία επισήμανση, θαρρώ αρκετά χρήσιμη. Διαφωτιστική. Πώς είδαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό, στην πρεμιέρα του στο Fantasia, όχι οι δημοσιογράφοι, αλλά ο Παναγιώτης Μπρακούλιας με τον Δημήτρη Χατζόπουλο.

Ο πρώτος υπενθυμίζω ότι είναι ο μαέστρος του μαγαζιού και προσωπικά του τραγουδιστή, ενώ ο δεύτερος ένα πολυσύνθετο εργαλείο στο team του Μπερτάκη, που ενσωματώθηκε πρόσφατα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και, βέβαια, δεν αναφέρθηκαν μονάχα στον Αργυρό, αλλά και στον Γιάννη Δημολίτσα, τον Χάρη Λεμπιδάκη, τον Γιώργο Αρσενάκο και πολλούς άλλους καλούς.

O μαέστρος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό….

«Χθες βραδυ, εζησα και εγω ισως την πιο λαμπερη και εντυπωσιακη πρεμιερα της μεχρι τωρα πορειας μου στη δουλεια αυτη, και στα 2 χρονια που βρισκομαι πλαι στον Κωνσταντινο Αργυρο. Ενα μεγαλο ευχαριστω στην επιχειρηση του κυριου Κωστα Μπερτακη και ολο το προσωπικο του Fantasia, τον σκηνοθετη μας Γιαννη Δημολιτσα, τον χορογραφο μας Τασσο Ξιαρχο και την ομαδα του, τον Δημητρη Χατζοπουλο, τον Χαρη Λεμπιδακη, τον Γιαννη Σολδατο, την Ελενα Βαζουρα, τον Γιωργο Αρσενακο και ολη την ομαδα της Panik, και φυσικα, στον Κωνσταντινο Αργυρο που συνεχιζει να με εμπιστευεται με αυτο το τεραστιο εργο και αυτη την τεραστια ευθυνη… , τον Σταν Αντιπαριωτη, την Ηβη Αδαμου, και ολους τους καλλιτεχνες που μας τιμανε με την παρουσια τους στο φετινο μας προγραμμα.
Θελω να ευχαριστισω ολους τους μουσικους μας, τους τεχνικους μας στον ηχο και στα φωτα, που με κανουν καθε φορα να αισθανομαι ταπεινοτητα και υπερηφανια, που μου επιτρεπουν να οδηγω το τιμονι, αυτου του υπερλουξ πλοιου που λεγεται Fantasia.
Συνηθως αυτα τα γραφω οταν τελειωνει η σαιζον, αλλα νιωθω τοση μεγαλη χαρα με αυτο που εζησα χθες βραδυ στην πρεμιερα μας, που ειχα την αναγκη να εκφρασω την ευγνωμοσυνη σε ολους οσους δουλεψαν για αυτο.
Αντε καλο χειμωνα να εχουμε» !!!!!

Σχεδόν στο ίδιος μήκος κύματος και ο πολύπειρος και πολυσύνθετος Χατζό, o οποίος μέσα από την σελίδα του στο facebook γράφει τα εξής :

“25 χρόνια σε αυτή τη δουλειά . Χτες το βράδυ έζησα την
Εντυπωσιακότερη πρεμιέρα της ζωής μου …Ενας συντριπτικός και άρτιος Κωνσταντίνος Αργυρός απο το πρώτο λεπτό μέχρι … και την παράταση . Ο Σταν ώριμος και στιβαρος .Η Ηβη εξαιρετικη και αεικίνητη . Κανονική dream team. Και κάτι επίσης αξιοσημείωτο : αυτη ακριβως ειναι η καινούργια συνταγή της νυχτερινής διασκέδασης “ .#fantasia #argiros #stan #iviadamou#mpertakisteam

Διαβάστε ακόμα στο Tsipasblog.gr : Η ανθρώπινη εξομολόγηση του Χατζόπουλου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.