Σε διπλό ταμπλό στο Facebook o Δημήτρης Δρόσος- Εταιρεία Λαϊκής Βάσης και σκληρή κριτική στον Καλογερόπουλο

Σε διπλό ταμπλό στο Facebook o Δημήτρης Δρόσος- Εταιρεία Λαϊκής Βάσης και σκληρή κριτική στον Καλογερόπουλο

Πριν από μερικές μέρες τον γύρο του διαδικτύου και των αθλητικών σάιτ έκανε άρθρο του Δημήτρη Δρόσου στο facebook, με την οποία εκφράζει την βεβαιότητα, ότι η μόνη λύση για την βιωσιμότητα της Παναχαΐκής, είναι η δημιουργία μιας εταιρείας λαϊκής βάσης.

Και δεν έμεινε εκεί. Εμπνεύστηκε και πήρε την ιδέα να το προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Δημιούργησε, λοιπόν, στο facebook, μεταξύ σοβαρού και καθόλου troll, την σελίδα «Jim Drosos», με τον δημιουργό της να γράφει τα εξής: Ομάδα για PGE Union ( Εταιρεία Λαϊκής Βάσης).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο ∆ηµήτρης ∆ρόσος ξεκαθάρισε στο «τsipasblog.gr» ότι ξεκίνησε. «Σε 15 μέρες θα έχω καταστατικό και σε ένα μήνα περίπου θα είναι έτοιμη για εγγραφές» δήλωσε χαρακτηριστικά

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η μόνη σελίδα στο facebook που ελέγχεται από τον πρώην διοικητικό ηγέτη της Παναχαΐκής. Υπάρχει και η Mutineers Patras, στην οποία δεν φαίνεται τόσο αυτός άμεσα, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, η διαχείριση της έχει ανατεθεί σε επαγγελματία δημοσιογράφο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ..δουλειά γίνεται. Καθημερινά, αναρτώνται δεκάδες επικριτικά σχόλια για την τωρινή ηγεσία της ομάδας. Στην κυριολεξία, ο άνθρωπος που “τρέχει” την σελίδα των Μουτινερς, κατόπιν εντολής του Δρόσου, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, στην προσπάθεια να αποδομήσει το αφήγημα Καλογερόπουλου για την Παναχαΐκή .

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.