Σας λείψανε καθόλου ;

Αντζελίνα Χαλντέντα, Αναστασία Βοσκανίδου, Αναστασία Σεβαστιάδου

Α, δεν το έχω πει, το ομολογώ, πως το ελληνικό ριάλιτι αγάπης του Alpha, που 21 κοπέλες, από πολύ απλές, έως πολύ βγαλμένες, από αυτές που σέβονται τον εαυτό τους, και από αυτές που δεν το σέβονται καθόλου, διεκδικούν την καρδιά ενός άνδρα, ωραίου και επώνυμου. Και που το πρωτάθλημα της τηλεθέασης, κυρίως το περσινό, το πήρε και άνετα μάλιστα, το πολυέβλεπα.

Ο λόγος για το «The Bachelor», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, πρώην παίκτη του Νοmads, να είναι ο θεός της ομορφιάς, το μήλο της έριδος. Με το αν συνεχίζει να είναι σε σχέση με αυτήν που επέλεξε, την κοκκινομάλλα Νικολέτα Τσομπανίδου, ουδείς ασχολείται σήμερα. Στο ραντάρ του Τσίπας Μπλοκ, παίζουν άλλα πραγματάκια, εντελώς άλλα, και που έχουν σχέση με την αξία της φιλίας, της πραγματικής, όχι της μαϊμουδένιας, που δεν γεννήθηκε στο ριάλιτι, αλλά μεγάλωσε στη ζωή την πραγματική..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δίνω παράδειγμα. Αναστασία Βοσκανίδου, Αντζελίνα Χαλντέντα και η 24χρονη τότε, 26χρονη σήμερα, που οι λίγοι, που την ξέρουν, όμως πραγματικά, λένε πως δίνει εξετάσεις στη ζωή, στις αναποδιές, στα προβλήματα και παίρνει άριστα. Που ποντάρει στην ποιότητα της εσωτερικής ομορφιάς, πολύ μετά της εξωτερικής. Και που το χαμόγελο της, δεν το χάνει ποτέ, η Αχαιή Αναστασία Σεβαστιάδου.

Όσοι παρακολουθούν τα social media, αλλοίμονο να μην είδαν τα μάτια τους, πως παρέα, μαζί και οι τρεις, την Κυριακή, διασκέδασαν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.