Σάρωσε η Ζευγαρά στο ραδιοφωνικό -YouTube show

Λένα Ζευγαρά

Δεν πρόκειται για ακόμα ένα brandname, στην ατέλειωτη Βίβλο της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, αλλά φαινόμενο, που χαρακτηρίζει την σημερινή εποχής. Στο δίπτυχο Youtube – Τραγούδι για παράδειγμα, η σκέψη πάει κατ’ ευθείαν στην Λένα Ζευαγρά. Πρόσωπο σε πρώτο πλάνο. Στο έργο, όμως, παίζουν κι άλλοι, σημαντικοί, στα ημίφωτα και τα σκότη, οι οποίοι με τη δράση τους, φωτίζουν την αλήθεια της και κρατάνε την δυναμική της στα ύψη. Ποιοι είναι τούτοι; Πρώτοι από όλους, Μιχάλης Τουρατζίδης, Γιάννης Βουτυράκος, αλλά και η Panik Records, που είναι η δισκογραφική της εταιρεία.

Διαβάστε επίσης : Το Tokyo, των Βουτυρακαίων, στην χειρότερη φάση, τα παίζει όλα για όλα!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πλησιάζεις το ραδιοφωνικό αλλά και YouTube show της Ζευγαρά, στη «Νύχτα στον Ρυθμό», καλεσμένη της Ράνιας Κωστάκη, ατόμου γκουρού στη δύναμης της φωνής του ραδιοφώνου, και επιβεβαιώνεις την δυναμικότητα και την επανάσταση, με την brand έννοια, που σφράγισε. Δύσκολα δεν το αποδέχεσαι αυτό. Ότι δεν σάρωσε. Ακόμη και από τους ίδιους τους συναγωνιστές της.

Σάρωσε η Λένα Ζευγρά! Έγινε αποδεκτή από τον κόσμο του διαδικτύου, που της έβαλε στις τάσεις, κατευθείαν. Καταδικασμένος, πια, η Ζευγαρά, να μπαίνει τάσεις, σε ότι κάνει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.