Σαντικάι στο Tsipas Radio : Έχω είδωλο μόνο τον πατέρα μου- Που με τα πόδια, ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα – Που παρά τις δυσκολίες, δεν μου έλειψε τίποτα

Συζητήσεις με ουσία και μηνύματα. Αυτό έχει σημασία. Αυτό έχει ανάγκη ο πραγματικά σκεπτόμενος κόσμος. Και όχι για τo κουτσομπολιό και τα σκουπίδια. Έχει νόημα, αν πιάσεις την ουσία.

Η κουβέντα για τα όσα είπε ο φιλοξενούμενος του Ηλία Τσίπα, στο Tsipas Radio, Χρήστος Σαντικάι. Έγραψε ιστορία ως πιτσιρικάς, για τα κάλαντα, αλλά και τους εκκλησιαστικούς ύμνους, που τραγουδούσε στο ALTER. Ιστορία γράφει και τώρα, με την έντονη και πολύπλευρη καλλιτεχνική δραστηριότητα του (συνθετική και τραγουδιστική).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά πάνω από αυτά, θα μείνει στην αληθινή ιστορία, ως το πολύ καλό, σεμνό και σεβαστικό παιδί. Που έχει ως το ιδανικό πρότυπο, κανέναν τραγουδιστή και διάσημο γενικότερα, αλλά τον πατέρα του. Μόνο αυτόν! Ο οποίος, το 2007, σε ηλικία 34 ετών και με δύο παιδιά (δύο και τεσσάρων) παράτησε την Αλβανία και ήρθε με τα πόδια στην Ελλάδα. Αναγκαστικά, λόγω του πολέμου. Ήρθε στην Ελλάδα, που δεν ήξερε τη γλώσσα, δεν ήξερε κανέναν. Kι όμως, αυτό δεν το εμπόδισε, να μεγαλώσει σαφώς με οικονομικές δυσκολίες, αλλά σωστά και με αρχές, την οικογένεια του.

Πολλά αναφέρονται στην “εξομολόγηση” του Χρήστου Σαντικάι, στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα.

Διαβάστε επίσης : Φέρρης για τρίτη φορά στο Tsipas Radio – Αλλά αυτή δεν έχει σχέση με καμία άλλη, είναι πολύ μέσα του

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.