Σαμπάνης – Barbarella μετά το Βοτανικό !

Ανακοινώθηκε πότε θα σβήσουν τα φώτα στο “Βοτανικό”. Στην πολύ πετυχημένη καλλιτεχνική συνύπαρξη Γιώργου Σαμπάνη & Δέσποινας Βανδή.

Τελευταίες εμφανίσεις:
▪️ Παρασκευή 29/03
▪️ Σάββατο 30/03
▪️ Παρασκευή 05/04
▪️ Closing party Σάββατο 06/04

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο μεταξύ, μην ρωτάς τους άσχετους και αναρωτιέσαι «Και μετά ο Γιώργος, που θα πάει;». Θυμήσου το δημοσίευμα του Τσίπας Μπλοκ, με τον τίτλο «Σαμπάνης αποφάσισε για Θεσσαλονίκη! Επειδή σέβεται». Και εννοείται πως δώσαμε την απάντηση.

Προχωρώ στο ξετύλιγμα του κουβαριού! Στη σκηνή του Barbarella Live, θα στηθεί η δουλειά. Και θα είναι στο υψηλότερο σκαλί, για περιορισμένο διάστημα, και ως το αποτέλεσμα μιας πολύ δυνατής επιχειρηματικής συμμαχίας. Ποιας συμμαχίας; Η ίδια που γεννήθηκε στο “Ifigeneia Live Basement”.

Στο μεταξύ. Ξεκίνησε από τώρα η προετοιμασία. Γιατί η κάθε σοβαρή ιστορία θέλει το χρόνο του. Ότι, όμως, προκύπτει την τελευταία στιγμή, ΔΕΝ έχει καμία τύχη. Δεν προλαβαίνεις. Δεν γίνεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να το σώσεις, έχουν περάσει οι εποχές του “δεν ζορίζομαι, θα πάει μόνο του”

Στη φώτο ο Σαμπάνης στο Catalaya, πέρυσι το καλοκαίρι. Οι μνήμες είναι εξαιρετικές!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.