Σαμπάνης αποφάσισε για Θεσσαλονίκη! Επειδή σέβεται

Πληροφορίες πολλές και απόρρητες, έρχονται καθημερινά εδώ στο Τσίπας Μπλοκ. Είναι μέχρι να βρεις τη μυστική συνταγή, η ιστορία μετά πάει μόνη της. Ίσως έτσι να εξηγείται, με το τηλεφώνημα που δέχτηκε πριν από λίγο. Και αυτό που έμαθα. Που θα συμβεί στη Θεσσαλονίκη, με τον Γιώργο Σαμπάνη, άνοιξη προς καλοκαίρι. Σε εκείνη την εποχή, για διάστημα συγκεκριμένο.. Όλοι τον ήθελαν, αυτονόητο αυτό, έχει φτάσει στο πικ της καριέρας του. Βλέπετε τι super σεζόν κάνει στην Αθήνα. Στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων 10 ετών.

Και εκείνος, λοιπόν, σε συνεννόηση πάντα με τον πιο στενό του συνεργάτη, τον Δημήτρη Γκάνιο, πέτυχαν τον ιδανικό συνδυασμό συμμαχίας και συνεργασίας‼ Όπως το περίμενα. Άλλωστε είναι από τα παιδιά, που και εκτιμά και σέβεται. Αντίθετα, με πολλούς άλλους. Και είναι προφανές από την συμπρωτεύουσα, ποια είναι η ομάδα αυτή. Για την ώρα αυτά, να το πάμε στάδιο-στάδιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έρχεται καυτό διήμερο Βοτανικού!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και βιολί
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.