Η Salco κάνει πραγματικότητά την ευχή σας – Να γίνεται επιχειρηματίες εν μέσω Lockdown

Η Al Food έγινε Salco. Που σημαίνει ότι η Al Food ναι μεγάλωσε, αλλά μεγάλωσε ελληνικά. Όπως μας ενημέρωσε ο ιθύνων νους αυτών των δύο αδερφικών εταιριών, που πλέον είναι σε μια, στην Salco, Αλέξανδρος Χρησταράς. Πρόκειται για μια είδηση, που μοίρασε χαμόγελα σε χιλιάδες επιχειρήσεις στην αγορά τροφίμων, σε Ελλάδα και εξωτερικό, που συνεργαζόντουσαν με την Al Food, και πλέον θα υποστηριχθούν από την Salco.

Συγκεκριμένα, μέσω της Salco, με τη συμβολή της, η ευχή πολλών από εσάς, μπορεί να γίνει πραγματικότητά. Να μπείτε στον επιχειρηματικό στίβο, να ανοίξετε για παράδειγμα ένα σούπερ μάρκετ, ή έσω και μίνι, ή αν το έχετε κάνει ήδη, αλλά ψάχνεται κάποιον να σας προμηθεύσει τα πάντα, τα πάντα όντως. Προϊόντα, νέα και παλιά, κυρίως νέα όμως, σίγουρα πάντως ελληνικά. Και σίγουρα να έχουν ποιότητα, και φυσικότατα καλύτερές τιμές, σε σχέση πάντα με τον προηγούμενο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και όλα αυτά, εν μέσω του δεύτερου lockdown, που οι πάντες περνάνε ζόρικα βράδια και κάθονται πάνω στο ..παγωτό. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις σήμερα. Η λύση είναι μία και σπέυσετε τώρα, να αγκαλιάσετε την Salco. Αυτή είναι η είδηση. Καμιά έκπληξη που είναι αυτή.

Καμία έκπληξη επίσης που διαθέτει δικό της δίκτυο διανομής και δίνει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών της στο χώρο της. Οι έμπειροι πωλητές της, παρέχουν στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Με έδρα της, το Μιντιλόγλι Πατρών, η Salco διατηρεί σύγχρονη αποθήκη logistics. Eξυπηρετεί κυρίως το χώρο του χονδρεμπορίου αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις.

Σε συνεννόηση με τους πελάτες της, διαμορφώνει μακροχρόνιες συνεργασίες με συνέπεια.

Top υπηρεσίες / προϊόντα

  • Ζαχαρώδη, Ζυμαρικά, Σάλτσες
  • Ελιές, Λάδια, Ποτά, Σαμπουάν
  • Αφρόλουτρα, Οδοντόκρεμες
  • Απορρυπαντικά, Καθαριστικά
  • Χαρτικά

Στοιχεία επικοινωνίας

Salco-Μεγαλώνουμε μαζί
Διεύθυνση : Γερασίμου Κατσάμπα 8, Μιντιλόγλι Πατρών
Τηλ : 2610 64 7077 – 6942 258619
Mail : xristarasofia@salconet.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.