Ρωτήστε την γειτονιά του Μεσούλα

Μπορεί να μην το έχετε ξαναδιαβάσει. Να μην το έχετε ξανακούσει. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ουδείς άλλος το είπε έτσι όπως ο γνωστός επιχειρηματίας του Πειραιά (Aristotle, Barrique Port, La Red) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά (ΚΟΔΕΠ). Και εννοείται εκ νέου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», Δημήτρης Μεσούλας. Που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Αν θέλετε να μάθετε για το βιογραφικό του, μην ψάξετε σε σελίδες και ωραία δημοσιεύματα, αλλά ρωτήστε την γειτονιά του.

Αληθινό! Με μία μόνο λέξη. Και έχει δίκαιο. Από πολλές απόψεις!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και όρθια άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και όρθια άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Ο άνθρωπος που μου μελετάει Πειραιά, που κουβαλάει Πειραιά! Λοιπόν! Αύριο στις 18:00 το απόγευμα, σας περιμένει όλους στο Aristotle Piraeus, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Ήταν να γίνει την Δευτέρα, αλλά αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας των Τεμπών.

Τα υπόλοιπα θα τα πείτε από κοντά, όλοι εκεί!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Πρόσκληση Σας καλώ να κόψουμε μαζί την παραδοσιακή βασιλόπιτα να ανταλλάξουμε ευχές και απόψεις για την πόλη μας. Ημέρα: Δευτέρα 6η Μαρτίου. Ώρα έναρξης: 8:30 Τοποθεσία: Aristotle Piraeus 2'ας Ημεραρχίας 14, 18535 Πειραιάς ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΟΥΛΑΣ THΛ.:2112163744 6985851479 f ΔΗΜΗΤΡΗΣΛ ΛΕΩΝ. ΜΕΣΟΥΛΑΣ X dmesoulas@yahoo.gr സ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.