Ρητορικό ερώτημα: Γιατί δεν διώχνει ο Μητσοτάκης τον Βαρβιτσιώτη;

Το ατυχέστατο (κατά την επιεικέστερη εκδοχή) σχόλιο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τη δολοφονία στο λιμάνι του Πειραιά, σχολιάστηκε πολλαπλώς και έχει σηκώσει δικαιολογημένα ένα κύμα αποδοκιμασίας και κατακραυγής, σε ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα.

Οι προσπάθειες επικοινωνιακού μπαλώματος της γκάφας από τον ίδιο είναι απεγνωσμένες, αλλά την ίδια στιγμή και αναποτελεσματικές. Είναι από αυτά που δεν διορθώνονται και που πλήττουν όχι μόνο τον υπουργό, αλλά την κυβέρνηση συνολικά. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όμως την ίδια στιγμή, σε αυτήν την περίπτωση φανερώνεται κάτι άλλο. 

Όταν ο Πρωθυπουργός έχει αποπέμψει έναν υπουργό ουσιαστικά δι’ ασήμαντον αφορμή (αν και δικαιολογημένα), επειδή πήγε διακοπές εν μέσω κρίσης πυρκαγιών, δεν μπορεί να παρακολουθεί έναν άλλον υπουργό, ο οποίος έχει κάνει ένα τέτοιο εξωφρενικό σχόλιο για ένα τέτοιο συμβάν. 

Κι όμως αυτό συμβαίνει. Και έτσι προκύπτουν άλλα ερωτήματα ως προς τους λόγους της αδράνειας σε ό,τι αφορά τον υπουργό Ναυτιλίας. Κάποιοι γνωρίζουν τις απαντήσεις, άλλοι απλώς υποθέτουν…

Πηγή: Reporter.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.