Ρέμος- Φιντιρίκος : Mαζί στα….Φουσκωτά

Αντώνης Ρέμος - Δημήτρης Φιντιρίκος

Ανέβασε ιστορία στο instagram, ο κορυφαίος Αντώνης Ρέμος. Καθόλου τυχαίο. Ο τραγουδιστής με το άλφα πελατολόγιο, περνάει, με χρώμα κόκκινο, βαθύ κόκκινο, το επιχειρηματικό μήνυμα : “New Summer Project..To be continued” και αναφέρει, το όνομα του Δημήτρη Φιντριρίκου και του BSK Skipper.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τι να σημαίνει αυτό; Σίγουρα πολλά, δεν θέλει τίποτα να κρύψει. Δεν θέλει πολύ προσπάθεια τα μάτια να το ακτινογραφήσουν, τι θέλει να πει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δύο πιθανά σενάρια υπάρχουν. Ότι είτε να πήρε κάποια υψηλή αμοιβή, για να μανατζάρει, να συμβάλει στην ανάπτυξη της εταιρίας αυτής, που ειδικεύεται στη δημιουργία φουσκωτών σκαφών, και στην οποία, έχει μπει και επισήμως στο μετοχολόγιο της, ο Mr Φιντιρίκος.

Είτε, το άλλο. Πίσω από την κίνηση του Ρέμου, να θέλει να μας πει πως συμμετέχει και αυτός, έχει το ποσοστό του, στην μπίζνα με τα σκάφη. Πιο πιθανό και λογικό το δεύτερο. Γνωστό στις πιάτσες, ότι οι δύο άντρες είναι ήδη μαζί και σε άλλες δουλειές.

Αλλά, τελικά, θα λάβουμε υπ’ όψιν τις πληροφορίες, τις απολύτως εξακριβωμένες, του Tsipas Blog, που λένε πως εμφανίσθηκαν μαζί, με τη λογική ότι έχει πάρει και ο Αντώνης φουσκωτό από την Skiper. Αυτό ισχύει, δεν έχει πάρει κάποια αμοιβή. Και επειδή είναι ο Φιντιρίκος στο Ναυπηγείο, γίνεται αυτό. Και αύριο, έχει να γυρίσει ένα βίντεο κλιπ εκεί.

Διαβάστε επίσης : Το χάος στο αύριο και το κυνήγι του Politeia Live

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.