Με Φιντιρίκο, έκανε «γκέλα» ο Κούγιας

Αλέξης Κούγιας- Δημήτρης Φιντιρίκος

Δεν γλύτωσε τελικά, τον υποβιβασμό η Λάρισα και θα είναι του χρόνου στη Β’ Εθνική. Μπάλα είναι αυτή κι όλα μέσα είναι. Σωστό. Πιο σωστό είναι και το άλλο. Με αυτό το αληθινό σενάριο, με την απρόβλεπτη εξέλιξη, ο πασίγνωστος δικηγόρος, η καραβάνα στο ποδόσφαιρο και με πλούσιες εμπειρίες σ’ όλα τα μέτωπα, που παίζει κάθε μέρα χοντρά στα κανάλια και όποιον πάρει ο χάρος στα βέλη της ανεξάντλητης φαρέτρας του, μπήκε σε πολύ χοντρό λούκι. Αντιλαμβάνεσαι τη δύσκολη κατάσταση του, δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα του Κούγια. Ανέλαβε την ιστορική επαρχιακή ΠΑΕ, για να υπογράψει θετικό πρόσημο, όχι να την βυθίσει και άλλο. Οπότε, και η ψυχολογία του έχει πέσει κατηγορία προς τα κάτω και είναι στο επαγγελματικό χαρακτήρα του, να ψάξει να βρει τoν φταίχτη.

Και το βρήκε. Πρώτα στον Αχιλλέα Μπέο και μετά στον Κώστα Πηλαδάκη. Και τους έσουρε τα εξ αμάξης, το καταλαβαίνουμε. Δεν ξεχνάει τις παλιές τους αγάπες, ειδικά στα πολύ δύσκολα, τώρα. Σε αυτούς θα στηριχτεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά ήταν αδικαιολόγητη και μακριά πολύ από το θέμα, γκέλα ολικής, για άνθρωπο που σχεδόν καθημερινά και 40 χρόνια, δηλώνει ορκισμένος υπερασπιστής της εξυγίανσης. Και που στην αρένα παίζει το ρόλο και του ταύρου και του ταυρομάχου. Λέω για το σχόλιo, που έκανε για τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο.

“Όσο για την κυπριακή εταιρεία με το κεφάλαιο των 10.000€ και τον πιτσιρικά τον Δημήτρη τον Φιντιρίκο που θα σώσει το σχέδιο της εξυγίανσης θα ασχοληθώ άλλη φορά”…. ” είπε κλείνοντας ο κύριος πρόεδρος της ΑΕΛ, στην πρώτη απάντηση προς τον Πηλαδάκη.. Γιατί να το κάνει, όμως;

Η γκέλα του Κούγια ήταν ότι στην προσωπική του βεντέτα, με τον Κώστα Πηλαδάκη, που ξεκίνησε ως ποδοσφαιρική και πήγε και σε άλλα γήπεδα, για να την πυροδοτήσει, να την ντοπάρει ακόμη περισσότερο, έπιασε στο στόμα του και τον σούπερ ήρωα του instagram, Dimi Fidi..Γιατί αυτός έχει μπει στο μετοχολόγιο των καζίνο του κουμπάρου του Ρέμου. Και άρα είναι συνεργάτης του. Είναι γεγονός, δεν το κρύβει, το έχει γνωστοποιήσει μόνος τους, πως είναι. Από το επίσημο site του, ΕΔΩ.

 Φοβερά πράγματα. 

Παρακολουθήστε τα επεισόδιά του “πολέμου Κούγια-Πηλαδάκλη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.