Όχι ρε Θόδωρε…

Θόδωρος Γεωργόπουλος

“Eίναι από τα πράγματα που δε μπορώ να πιστέψω φίλε μου καλέ. Το διαβάζω επί δέκα λεπτά και ψάχνομαι παρακαλώντας να μην είναι αλήθεια αλλά ένα τραγικό λάθος.. Όχι ρε Θόδωρε.. φίλε. Με χαιρέτησες με ένα like το πρωί…;;;”. Έγραψε σε σχόλιο στο facebook του, ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Ροδίτης, διαβάζοντας ότι πέθανε εντελώς αιφνίδια, σήμερα Δευτέρα, πολύ πιθανόν από ανακοπή, ο πασίγνωστος μουσικός από την Πάτρα, Θόδωρος Γεωργόπουλος.

Η είδηση του θανάτου του, έχει βυθίσει στην θλίψη την τοπική κοινωνία και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γεννημένος το 1962 ασχολήθηκε με την μουσική ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση. 

Μεγάλη αγάπη του το μπουζούκι, οκτάχορδο στην αρχή, εξάχορδο, τζουράς, μπαγλαμάς, λαούτο όπου με αγαπημένους φίλους της οικογένειας μουσικούς και με ακούσματα αμιγώς λαϊκά & παραδοσιακά διαμόρφωσε το δικό του ύφος και στυλ.

Οι πρώτες μουσικές συνθέσεις έρχονται το 1986 με το Νίκο Λιβάνη και ακολουθούν επόμενες με Στάθη Αγγελόπουλο , Άντζελα Δημητρίου , Τάκη Κατσάνη , Σούλα Νικολουδάκη, Νίκο Μυλωνά , Γιώργο Αναστασόπουλο ,Κώστα Καρουσάκη, Δημήτρη Δημόπουλο , Γιώργο Τζουμέρκα ,τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο κ.α.

-με πληροφορίες από tempo24.news

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.