“Πίσω μου δεν είναι ο Δρόσος”

"Πίσω μου δεν είναι ο Δρόσος"

“Πίσω μου δεν είναι ο Δημήτρης Δρόσος, ούτε κανένας άλλος, όπως λένε πολλές και διάφορες φήμες. Ξεκαθαρίζω δε ότι με τον Δρόσο, όποια εκκρεμότητα υπάρχει, έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και αυτός είναι που έχει τις μετοχές”. Το είπε ο Σάκης Καλογερόπουλος, νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαΐκή, που ακόμη δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα μπροστά στους φίλους της, στην εφ’ όλης της ύλης κουβέντα που είχε με όλα τα μέλη της ερασιτεχνικής στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Όχι, όμως, δεν κρύβει το γεγονός ότι είχε συνεργασία με τον Δρόσο. Για την οποία -κατά τα λεγόμενα του πάντα- βρίσκεται στα δικαστήρια, αλλά στάθηκε αφορμή για να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο με την ομάδα της Πάτρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λέει και το άλλο ο Καλογερόπουλος. Ότι θα μπορούσε να εμπλακεί διοικητικά και με άλλες ομάδες, όπως ο Πανηλειακός και ο Αστέρας Αμαλιάδας-οι πρώην του Θανάση Παπαγεωργίου-μιας και βρίσκονται στη περιοχή του, όμως η Παναχαΐκή έχει πιο βαρύ όνομα και ιστορία, στοιχεία τα οποία τον ώθησαν για να μπει δυναμικά στα κοινά της Παναχαϊκής.

Πόσα λεφτά θα βάλει; Είναι απόλυτα ξεκάθαρος: “Με την Παναχαΐκή δεν πρόκειται να κάνω ανοίγματα πέραν αυτών που πραγματικά απαιτούνται”.

Για την Αγυιά, λέει, θα μπει τώρα ο νέος χλοοτάπητας και αυτός, θα είναι απόλυτα συνεπής στην οικονομική του υποχρέωση, να πληρώνει κάθε μήνα τα 5.100 στην εφορία της ερασιτεχνικής”.

Τα παρακάνω δεν είναι δικά μου. Καταγράφηκαν από την εφημερίδα «Match».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.