“Παναχαΐκή : Ιδεολογία που εκφράζει τον εγωισμό μας & τη χαρά μας”– Και το εννοεί!

Ο Πρόεδρος της Παναχαικής, Γιώργος Μπάρλος

Όλοι πλέον έχουν αποδεχθεί ότι οι περισσότεροι που πέρασαν από την προεδρία της ιστορικής Παναχαικής, ήταν άγιοι Βασίληδες. Ο αγαπημένος άγιος της πιτσιρικαρίας. Παραμυθάκι για τα παιδάκια. Ουδείς, ακόμα και ο πιο πορωμένος οπαδός, υποστηρίζει ότι ήταν αληθινοί.

Τον τύπο στη φωτογραφία πως τον κοζάρεις ; Μήπως για άη-Βσίλη ; Μήπως περιμένεις να σου έχει πάρει δώρο για να σε καλοπιάσει; Τίποτα απ’ όλα αυτά. Το πρώτο που σκέπτεσαι είναι πως γυαλίζει το μάτι του. Οι κινήσεις του ματιού «προδίδουν» το πάθος, τη πώρωση, την τρέλα, το κόλλημα, κάθε φορά που αναφέρεται στην Παναχαΐκή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και γιατί ασχολείται, ό,τι κι αν ισχυρίζεται, και ερμηνεύει τα γεγονότα; Στο φινάλε δικαίωμα του είναι. Μιλάμε σοβαρά; Ναι! Γιατί είναι αυτός που κινεί τα νήματα, που έχει την εξουσία. Ο σημερινός Πρόεδρος, σε real time, όχι σε μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας, της Παναχαΐκής, είναι ο Γιώργος Μπάρλος. Και αυτό δεν το αλλάζει με τίποτα και όλα.

“Παναχαΐκή : Ιδεολογία που εκφράζει τον εγωισμό μας και τη χαρά μας”, είπε σε συνέντευξη του και καθόλου αδιάφορο δεν σου περνάει. Το εννοεί, το αγαπάει και το ζει στον υπερθετικό βαθμό.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.