“Χτίστηκε” με σχέδιο και περπάτησε το “ICON”

Μάκης Δημάκης-Στυλιανός Γαλείδης-Αγγελική Ηλιάδη

Νοικοκύρης άνθρωπος ο Στέλιος Γαλείδης. Οικογενειάρχης. Ιδιοκτήτης εταιρίας seciourity και τα κατάφερνε μια χαρά. Έβγαζε αρκετά και κάποια στιγμή… η επιχειρηματική δραστηριότητα του εισήλθε και στην νυχτερινή διασκέδαση.

Καθόλου κατά τύχη, αφού ήταν μέτοχος στις “Μούσες” στο Κιλκίς. Μέντορας του, ναι μέντορας του, ο “μεγάλος” Γιώργος Ποζίδης. Ήταν πολλές φορές δίπλα του, όταν πήγαινε στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης. Μια στο “Vogue” και μια στο “Voice”. Aυτό ήταν. Την είδε στη ψύχρα τη δουλειά και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Επειδή έχει φράγκα και βέβαια επειδή πληρώνει ο Γαλείδης, πήρε στα χέρια του “Voice”. Πρώτη κίνηση του, να το μετονομάσει “Icon Music Stage”, δεύτερη να “κλείσει” τον Μάκη Δημάκη, την Αγγελική Ηλιάδη, τους Master Tempo και την Σοφία Δανέζη, όπως είχε πρωτογράψει το tsipasblog.gr.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μεγάλη δουλειά να έχεις λεφτά. Ποιος να σου κουνηθεί; Όταν, μάλιστα, δεν έχεις μόνον πακέτο, αλλά και το μετράς. Πληρώνεις, δηλαδή. Πόσο; Τόσο. Πάρε!

«Θα κτίσουμε ομάδα. Θα κάνουμε τη διαφορά». Αυτή ήταν η υπόσχεση στους συνεργάτες του, που την είπε εν γνώσει του και όχι με την πρώτη ευκαιρία.

Πράγματι εννοούσε όσα είπε. Έριξε πολύ σοβαρή δουλειά και έφτιαξε ομάδα, ικανή να ανταγωνιστεί οτιδήποτε άλλο στη νύχτα της Θεσσαλονίκης. Δεν έριξε τα ζάρια και όπως κάτσουνε.

Και για του λόγου το αληθές. Aπό τις 29 Νοεμβρίου, που άνοιξε, είναι ασφυκτικά γεμάτο το I CON. Παρότι είχε και έχει να συναγωνιστεί δύο από τα υψηλότερα βουνά της ελληνικής νύχτας. Στη “Πυλή Αξιού” τον “Βασιλιά” Αντώνη Ρέμο και το “Vogue” την “Βασίλισσα” Πάολα. Σε λίγο θα προστεθεί και το FIX, με Ρουβά-Ρόκο-Παπαρίζου.

Η ομάδα του Γαλείδη περπάτησε και θα συνεχίσει να περπατάει και μετά τις γιορτές. Και γιατί να μην περπατήσει, όταν ο σχεδιασμός του δεν ήταν πρόχειρος, του τύπου θα ξαναρίξω την τράπουλα. Έχτισε την ομάδα του σ’ ένα σταθερό σχήμα. Έχτισε δε βόλεψε, δηλαδή να κοιτάξει χωρέσει με το ζόρι μια μεταγραφή που δεν κολλάει. Άλλο κτίζω, άλλο βιτρινάρω ακριβοπληρωμένο τραγουδιστή τον οποίον δεν έχω ανάγκη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.