“Αρρωστος” με τον Βασιλιά Ρέμο

Μανώλης Μούτσος- Αντώνης Ρέμος

Έχει βασιλιά η σημερινή νύχτα ;; Κι όμως, έχει! Μία ολόκληρη νύχτα, έναν μονάρχη έχει, όχι δύο, διότι αυτός είναι παλικάρι, όπως στα έργα του σινεμά. Και αντιβασιλικός να είσαι, θα τον χειροκροτήσεις και θα αισθάνεσαι καλά ως θαμώνας, αν ο βασιλιάς αξίζει τα λεφτά του και τα γαλόνια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με τον Αντώνη Ρέμο τι παίζει; Όπως έχει γράψει το Tsipasblog, είναι ο ένας, ο μοναδικός που κάθεται στο θρόνο. Και φέτος τον χειμώνα, εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, κι όμως ήδη “σκοτώνονται” για το ποιος από τους επιχειρηματίες της Αθήνας, θα τον “κλειδώσει” για μετά τις γιορτές. Είναι γεγονός, όχι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Και εξελίσσεται αυτές τις μέρες, όχι πριν 80 χρόνια ή τον 17ο και 18ο αιώνα, έτσι ώστε ο χρόνος να επιδοτήσει μυθολογικά το απίστευτο.

Ναι, πρόκειται για τον Έλληνα τραγουδιστή με τη μεγαλύτερη επιρροή και φήμη πανελλαδικά και παγκοσμίως. Πως, λοιπόν, να μην είναι “άρρωστος” ο συνεταίρος του στο “Opus” στη Γλυφάδα, Μανώλης Μούτσος. Είναι και παραείναι. Το επιβεβαιώνει, άλλωστε, και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο, ο κολλητός του Ρέμου και δεξί χέρι του Μούτσου, Χρήστος Βαρδάλος, στο Insταgram.

Διαβάστε ακόμα: Τους κάνει πλάκα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.