Quiz N2! Μόνο στο Τσίπας Μπλοκ! Πιο ανώτερο στέλεχος της πρώην Παναχαϊκής Συμμαχίας, φοβάται πως τώρα που ξεκίνησαν να ανοίγουν τα στόματα, για την πολύκροτη υπόθεση των στημένων, θα πάρει η μπάλα κι εκείνον ; Αυτό είναι το μεγάλο του άγχος

Είπαμε ότι για πάντα, τίποτα δεν μένει στο σκοτάδι…Από το πιο περίεργο, μέχρι το μυστικό, που το φυλάνε οι μεγάλες υπερδυνάμεις, δια των υπηρεσιών τους!

Πάμε στην προκειμένη περίπτωση, αυτή που βρίσκεται στην επικαιρότητα, με τον κωδικό “Έρευνα Interpol … περί «στημένων» αγώνων…Και, για ακόμη μια φορά, που γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι.. Το Τσίπας Μπλοκ, που έχει πρόσβαση και στις πληροφορίες που το σύστημα έχει κατατάξει στα “απαγορευμένα”, αλλά και το θάρρος να γράψει την αλήθεια, παρόλο που τα περισσότερα ΜΜΕ την καταπνίγουν, βγάζει συνεχώς λαβράκια!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιος είναι το τελευταίο. Ανώτερο στέλεχος της πρώην Παναχαϊκής Συμμαχίας, είναι σε πολύ αναμμένα κάρβουνα, μήπως διαπιστωθούν στοιχεία ή ενδείξεις, έστω και κάτι μικρό σαν απλή φήμη, που θα τον συνδέει με το πάρτι αλλοίωσης της Super League 2!..Θα επιτρέψει το κακό να γίνει, θα ισοδυναμεί με την απόλυτη απομυθοποίηση του.

Υγ. Έχουν ήδη τις συνομιλίες από το κοριό. Έχουν ακούσει τα πάντα και ξέρουν τι έχουν πει και σε ποιον. Θα σκάσει και από Καλαμάτα και από Αθήνα πολλά. Δεν σας τα λέμε έτσι. Μετάφραση, να δημιουργήσουμε εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης :

Έστησε αυτί το tsipasblog, για τα στημένα : Είναι σχεδόν όλη η δεύτερη κατηγορία, είναι και πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της Super League, που έχουν χάσει τον ύπνο τους- Παίρνουν ηρεμιστικά και υπνωτικά για να κοιμηθούν, αλλά μάταια.. Εκ των οποίων οι δύο, κυκλοφορούν πρώτο τραπέζι πίστα στην επικαιρότητα
Ένα quiz… για “διαβασμένους παίκτες” ! Τα στημένα, ο πατρινός εγκέφαλος, και ο κουμπάρος, που χρόνια είναι στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.