Ψύχραιμος και εκπαιδευμένος ο εκτελεστής της Βούλας

Ψύχραιμος και εκπαιδευμένος ο εκτελεστής της Βούλας

Οι δύο πυροβολισμοί που ακούστηκαν λίγο μετά τις 09:00 το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Δωδεκανήσου «έσπασαν» τη σιωπή που επικρατεί στην ήσυχη περιοχή της Βούλας. Κάποιοι κάτοικοι παρά το φόβο που ένιωσαν, πλησίασαν διστακτικά τη μπαλκονόπορτά τους και κοντοστάθηκαν πίσω από τις κουρτίνες για να δουν τι συμβαίνει. Για λίγα δευτερόλεπτα ακολούθησε σιωπή και αμέσως μετά ο θόρυβος μιας μηχανής που απομακρυνόταν από τον αριθμό 14 της οδού Δωδεκανήσου, ολοκλήρωσε την εικόνα του παζλ.

Ενός παζλ που καλείται να ενώσει η ελληνική αστυνομία για να εξιχνιάσει τη δολοφονία του 50χρονου Ελληνοβέλγου, όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα, που έπεσε νεκρός από δύο σφαίρες στο κεφάλι στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που απέκλεισαν την περιοχή ενώ μετέβη και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση κρατούν ήδη στα χέρια τους τα πρώτα στοιχεία. Την ταυτότητα του δράστη, την κατάθεση ενός μάρτυρα – κλειδί και δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών που βρέθηκαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί, αναμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών θα μπουν και οι επαγγελματικές δραστηριότητες του θύματος με όλα τα ενδεχόμενα να εξετάζονται.

Δείτε εικόνες από την περιοχή από το φακό του zougla.gr:

-από Zougla.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.