«Όλα ψήνονται»! Έχει αλλεργία στο κούτσα – κούτσα, μπήκε χορηγός στον Προμηθέα

Δεν μπορώ άλλο, τους εχω βαρεθεί, να πιπιλάνε την ίδια καραμέλα, να αναμασένε τα ίδια και τα ίδια λόγια. Οι εποχές είναι δύσκολες, ας κάτσω στα αυγά μου. Το μέγιστο ψέμα στη γη είναι σήμερα αυτό. Και το επικαλούνται οι φοβιτσιάρηδες, οι ιερείς του λίγου, του μέτριου, του συμβατικού, με τη σιωπηλή ευλογία της οικογένειας και των κολλητών. Τον τολμηρό, τον θαρραλέο γουστάρει το Τσίπας Μλοκ. Πως αλλιώς θα γίνεις αιώνιος, θα προσκυνήσουν τον βωμό σου, θα σε πιάσουν στο στόμα τους.. Όχι να βάλεις χορηγία των 100 ευρώ και να ζητάς και το χειροκρότημα της εξέδρας. Το Όλα Ψήνονται να πάρεις για παράδειγμα. Δες :

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με το εστιατόριο «Όλα Ψήνονται», που θα αποτελέσει ακόμα έναν ισχυρό συμπαίκτη της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το εστιατόριο «Όλα Ψήνονται» βρίσκεται στην Πατρών Κλάους 30 στην Πάτρα, και αποτελεί ένα από τα κορυφαία εστιατόρια στο είδος του, με πλούσιο μενού, εκλεκτές γεύσεις και ζεστή ατμόσφαιρα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πρώτης ποιότητας, ενώ το 2021 γνώρισε και μια πολύ τιμητική διάκριση, καθώς κέρδισε το «Χρυσό Βραβείο Γεύσης» στο θεσμό Best Greek Food Awards, με κριτήριο τις ιδιαίτερα θετικές κριτικές των ίδιων των πελατών, που επισκέφτηκαν το εστιατόριο και έμειναν πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

Για τον Προμηθέα Πάτρας, αποτελεί μεγάλη τιμή η συνεργασία με υγιείς επιχειρήσεις, όπως το εστιατόριο «Όλα Ψήνονται». Το κοινό μας ταξίδι προς την κορυφή, αναμένεται συναρπαστικό και άκρως…γευστικό.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.