«Ψάχνονται» με τον νέο ιδιοκτήτη της «Αυτοκίνησης»

Στον πλανήτη Νύχτα, οι περισσότεροι είναι φιλόσοφοι.. Τύποι εραστές της ποίησης. Όμως κακοί, μέτριοι, που ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει την πρώτη τους συλλογή. Λίγοι είναι οι ξεχωριστοί, μέγεθος άλλης έννοιας και περιεχομένου, με σκέψη που φτάνει σε περισσότερο υψηλές σφαίρες. Ξέρουν αυτοί, για ποιους μιλάω.

Ο πετρελαιάς Μπάμπης Ρέγγας, περισσότερο από κάθε άλλον, είναι λάτρης της σιωπής. Την Τετάρτη, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το Tsipas Blog, είναι ο νέος παίχτης της νυχτερινής Αθήνας, αγοράζοντας την θρυλική “Αυτοκίνηση”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επόμενο να τον αναζητήσουν, να ψαχτούν, με οποιαδήποτε τρόπο, να δουν τι γίνεται. Τι κεραμίδα είναι αυτή που τους ήρθε και από που. Διότι δεν τον ξέρουν. Παθαίνει ο άλλος όταν δεν ξέρει πολλά πράγματα, δεν σε έχει δει με τα μάτια του, δεν σου έχει τηλεφωνήσει, δεν έχετε πει ποτέ τίποτα. Δεν ξέρει τι να υποθέσει. Τι τριγυρνά μέσα στο κεφάλι σου. Δεν υπάρχει πιο εκφραστική, πιο εκδηλωτική κραυγή από το άγνωστο. Έτσι λέω εγώ, ο δαίμονας του πληκτρολογίου, ο μελετητής της γιαπωνέζικης κουλτούρας. Μπροστά σε κάτι, σε κάποιον που δεν του είναι οικείο, είναι της πλάκας ιστορία οτιδήποτε άλλο.

Επί του θέματος, ποιο είναι το σχέδιο δράσης, για την “Αυτοκίνηση”, και ακόμα δεν το λέει ο Ρέγγας ;

Όλα θα τα δείτε σιγά-σιγά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.