Πρωτοχρονιά στο σπίτι του Μπερτάκη

Είμαι λάτρης των λέξεων. Κάποιων λέξεων. Έχουν μια γοητεία αληθινή και άσβεστη.

Πρωτοχρονιά, οικογενειακά, ενωμένοι, αγαπημένοι, όλοι μαζί. Αυτές οι λέξεις, έχουν μια ποιητική και ένα μυστήριο, σε κάνουν να τις αγαπάς, να θες να βρεις το παράδειγμα, που δεν θα μείνουν μόνο λέξεις, αλλά θα γίνουν πράξη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μια τέτοια περίπτωση, 100% γνήσια και ρεαλιστική, είναι η αλλαγή χρονιάς, που έγινε στο σπίτι του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Και το βάζω στη σέντρα με αφορμή ότι ήταν μαζί του η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα και Πέτρος Ιακωβίδης.

Τι είναι αυτό; Είναι οι καλλιτέχνες του, σε εντελώς τυχαία σειρά. Η ραχοκοκαλιά των νυχτερινών του κέντρων Teatro – Fantasia και Vogue. Τα καλλιτεχνικά υπερ-όπλα στα χέρια του, που έχουν σιγήσει, αλλά δεν θα σιγήσουν, όταν φύγει ο κατακτητής κορονοϊός.

Τη φώτο, δημοσιεύει το newspistol.gr, του Λεμπιδάκη.

Διαβάστε ακόμα: Ριχάρδος στο Tsipas Radio: «Δεν με καλέσανε από το σωματείο- Ήθελα άλλα δύο νυχτερινά κέντρα- Μπράβο στον Μητσοτάκη»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.