Πρώτο με 19,4% το ΒΙΝΥΛΙΟ με το αφιέρωμα στα μπουζούκια

Πρώτη φορά με λαϊκό πάρτυ το ΒΙΝΥΛΙΟ και ακόμα μια πρωτιά στην τηλεθέαση. Το ΒΙΝΥΛΙΟ έφερε για άλλη μια φορά σε κάθε σπίτι την ατμόσφαιρα της νυχτερινής ζωής. Από ένα στούντιο που.. τίποτα δεν έμεινε όρθιο μέχρι το τέλος της εκπομπής, το ΒΙΝΥΛΙΟ έκανε ένα τηλεοπτικό λαϊκό ξεφάντωμα χωρίς προηγούμενο και παρέσυρε τους τηλεθεατές να ξεφαντώσουν και να θυμηθούν τα παλιά.

Με τηλεθέαση 19,4% στα δυναμικά κοινά 18-54 και με πάνω από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολούθησαν τουλάχιστον ένα λεπτό της εκπομπής, το ΒΙΝΥΛΙΟ κυριάρχησε επί του ανταγωνισμού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Νωρίτερα, για μια ακόμα φορά το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ έφερε επίσης μια δυνατή πρωτιά με 21,9% στα δυναμικά κοινά. Με βίντεο που μετά από κάθε εκπομπή κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με τηλεθεατές που δίνουν το παρών δημιουργικά και με ξεκαρδιστικό, βιτριολικό χιούμορ, η παρέα του Αντώνη Κανάκη κάνει διπλό χτύπημα της Πέμπτες μέσα από το OPEN και κερδίζει την αγάπη αλλά και την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

-zoornalistas.com

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.